Μετά τη Μαντόνα, έρχεται η σειρά της Beyonce να δώσει ρυθμό στον αμερικανικό τελικό ποδοσφαίρου (Super Bowl), ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά events, που προσελκύει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων θεατών.

Λίγες ημέρες απέμειναν για την εμφάνισή της στο Super Bowl και την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση των Destiny’s Child επί σκηνής στο «Superdome» της Νέας Ορλεάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας, η Beyonce δημοσίευσε φωτογραφίες από τις σχετικές πρόβες. Η 31χρονη τραγουδίστρια φορούσε λευκό μπλουζάκι, ενώ φαινόταν να διασκεδάζει με τις χορευτικές της επιδόσεις.

Η λαμπερή σταρ είναι το πρόσωπο που επιλέχτηκε για να ντύσει μουσικά τη φετινή διοργάνωση του αμερικανικού τελικού ποδοσφαίρου στις 3 Φεβρουαρίου 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το «Us Weekly», η Beyonce θα ανοίξει την εμφάνιση της με το κλασικό της hit «Crazy In Love» και στη συνέχεια θα τη συνοδεύσουν τα υπόλοιπα μέλη των Destiny’s Child για να ερμηνεύσουν τα «Bills Bills Bills», «Survivor» καθώς και το νέο τους single «Nuclear» το οποίο θα περιλαμβάνεται στο «Love Songs», η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται στις 29 Ιανουαρίου.

Στο παρελθόν στη θέση της Μπιγιονσέ βρέθηκαν η Μαντόνα, οι Black Eyed Peas, αλλά και οι Rolling Stones. Σύμφωνα με υπολογισμούς, πέρυσι το μεγάλο αθλητικό γεγονός παρακολούθησαν περισσότεροι από 112 εκατ. θεατές.


Φωτό άρθρου: Η σταρ ανακοίνωσε την είδηση της συμμετοχής της ποστάροντας μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Twitter, όπου φοράει φλογερό κόκκινο κραγιόν και δείχνει αψεγάδιαστη και πιο όμορφη από ποτέ. Στο πρόσωπό της είναι αποτυπωμένη και η ημερομηνία του event.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης