Περίπου μία εβδομάδα μετά τον γάμο της στην ιδιαίτερη πατρίδα της το Ισραήλ κυκλοφόρησε η πρώτη γαμήλια φωτογραφία. Το super model Bar Refaeli ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον 40χρονο επιχειρηματία Adi Ezra σε ένα από τα πιο ακριβά θέρετρα του Ισραήλ, το «Beresheet Hotel» στο Carmel Forest, με θέα την έρημο.

Σήμερα η Bar Refaeli μέσω του λογαριασμού της στο instagram ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από την πιο σημαντική μέρα της ζωής της όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα και φυσικά τα likes και τα σχόλια «έπεσαν βροχή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το supermodel ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της και λάμπει από ευτυχία μέσα στο λευκό ρομαντικό νυφικό του γαλλικού οίκου Chloé που επέλεξε να φορέσει. «Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Παντρεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο. Ζωή, γέλιο και αγάπη για πάντα» έγραψε στη λεζάντα η Refaeli.


Μερικές λεπτομέρειες του γάμου υπερπαραγωγή του ζευγαριού

Το ζευγάρι πάντρεψε ο διάσημος ραβίνος Yitzchak Dovid Grossman, ενώ ακολούθησε ένα χλιδάτο πάρτι στο «Beresheet Hotel με 300 καλεσμένους και με τις πανάκριβες σαμπάνιες να ρέουν ασταμάτητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω ξενοδοχείο διαθέτει 111 σουίτες με όλες τις ανέσεις και με τη διαμονή να κοστίζει περίπου 190 ευρώ τη βραδιά, χωρίς πρωινό.

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης