Η 62η τελετή των Grammy Awards θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου, στο Staples Center του Λος Άντζελες και πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το 2020. Τα Βραβεία Grammy 2020 έχουν έντονο άρωμα γυναίκας και ανάμεσα στις τραγουδίστριες που διεκδικούν ένα βραβείο είναι και η Lady Gaga.

Η διάσημη σταρ συγκέντρωσε τρεις υποψηφιότητες: μια στην κατηγορία Τραγούδι της Χρονιάς, μια στην κατηγορία Καλύτερο Soundrack και μια υποψηφιότητα στην κατηγορία Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι σε Score /Soundrack για την ταινία A Star Is Born. Έχοντας λάβει αυτές τις υποψηφιότητες χάρη στην αγάπη των πιστών θαυμαστών της, η Lady Gaga θέλησε να το γιορτάσει μαζί τους μέσα από το Instagram, όπου μοιράστηκε ένα βίντεο που τραβήχτηκε πέρυσι μετά την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του soundrack Shallow.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο βίντεο αυτό η σταρ βρίσκεται έξω από το στούντιο μαζί με τον παραγωγό του κομματιού, Ben Rice και είναι τρελά ενθουσιασμένη που κατάφεραν να υλοποιήσουν αυτό το έργο. Ο ενθουσιασμός της μάλιστα είναι τόσο μεγάλος, που η Gaga το αποδεικνύει τσιρίζοντας σαν μωρό παιδί. Στη λεζάντα του βίντεο που μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει ξανά, έγραψε: «Είμαι γεμάτη χαρά που η δουλειά μας για το A Star Is Born εξακολουθεί να αναγνωρίζεται ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Ευχαριστώ για τις τρεις σημερινές υποψηφιότητες την Ακαδημία».

Η Gaga σημείωσε πως αισθάνεται το ίδιο υπέροχα με εκείνη την ημέρα της 9ης Ιουλίου του 2018, που έφτασαν στο τελικό στάδιο του soundtrack, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει την αγάπη της στους θαυμαστές της για την στήριξη που της δείχνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Βραβεία Grammy 2020, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lizzo έρχεται πρώτη με οκτώ υποψηφιότητες και προηγείται των δύο άλλων αποκαλύψεων της χρονιάς, της 17χρονης alt-pop τραγουδίστριας Billie Eilish και του 20χρονου ράπερ Lil Nas X, με έξι υποψηφιότητες ο καθένας.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης