H Lady Gaga μετά την επιτυχία του «A Star Is Born» που της χάρισε μια υποψηφιότητα για Α’ γυναικείο ρόλο στα Όσκαρ, αυτή την φορά την επιλέγει ο διάσημος σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ.

Η δημιουργός του Born This Way, που κράτησε το χρυσό αγαλματίδιο για το τραγούδι Shallow πριν από έναν χρόνο αναμένεται να συμμετέχει στην βιογραφική ταινία για την οικογένεια Gucci. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αναλαμβάνει να ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη την υπόθεση της δολοφονίας του Μαουρίτσιο, εγγονού του ιδρυτή του οίκου Guccio Gucci.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lady Gaga αναλαμβάνει λοιπόν τον ρόλο της πικραμένης συζύγου, Patrizia Peggiani. Η γυναίκα του κληρονόμου του διάσημου οίκου, την οποία χώρισε ο Gucci για μια κατά πολύ νεότερή του, το 1985 και έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

Δέκα χρόνια αργότερα ο Μαουρίτσιο Gucci θα βρει τραγικό θάνατο στο γραφείο του στην Ιταλία. Ο πληρωμένος δολοφόνος που του αφαίρεσε τη ζωή ήταν άνδρας που έβαλε η πρώην σύζυγός του. Η υπόθεση όπως ήταν φυσικό απασχόλησε τότε όλο τον κόσμο, με την Peggiani να αποκτά το προσωνύμιο «μαύρη χήρα» και να καταδικάζεται σε 18 χρόνια φυλακή, ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το Variety που δίνει την πληροφορία, το σενάριο της ταινίας, που βασίζεται σε βιβλίο για την οικογένεια με τίτλο «Ο οίκος Gucci: Μια αισθησιακή ιστορία δολοφονίας, τρέλας, λάμψης και φθόνου», υπογράφει ο Roberto Bentivegna. Η ταινία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της παραγωγής, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Οι εκπρόσωποι του Σκοτ και της Lady Gaga, η οποία γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και έχει ιταλικές ρίζες, δεν ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα να σχολιάσουν σχετικά.

Πηγή: govastileto

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης