Μπορεί προς το παρόν να τηρεί σιγήν ιχθύος για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, όμως η φουσκωμένη κοιλίτσα της σε μία νέα φωτογράφιση που έκανε τα δείχνει όλα. Ο λόγος για τη Μαριέττα Χρουσαλά.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η νέα της καμπάνια για τη συλλογή με τις σαγιονάρες που φτιάχνει η ίδια και η παρουσιάστρια κλέβει την παράσταση. Η ξανθιά καλλονή φοράει ένα ολόσωμο κόκκινο μαγιό και κρατάει τις σαγιονάρες. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, η κοιλίτσα της Μαριέττας είναι ελαφρώς φουσκωμένη και εκείνη χαμογελάει πιο όμορφη από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λαμπερή παρουσιάστρια πάντως, όταν ρωτήθηκε πρόσφατα αν είναι έγκυος, απάντησε όλο νόημα: «Δεν νιώθω έτοιμη να μιλήσω για αυτό. Θα έρθει όμως και αυτή η στιγμή. Άλλωστε, ό,τι και εάν γίνει θα το μάθετε. Μια εγκυμοσύνη δεν μπορεί να μείνει κρυφή».

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, όπως έχει πει η ίδια, θέλουν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια. «Με τον Λέοντα μοιραζόμαστε την ίδια σκέψη ότι σκοπός του γάμου είναι και η δημιουργία οικογένειας. Δεν μπορεί κανείς να το προγραμματίσει αυτό, παρά μόνο να εκφράσει την επιθυμία, η οποία σίγουρα σε εμάς υπάρχει. Μας αρέσουν πολύ τα παιδιά και δεν θα λέγαμε όχι σε μια μεγάλη οικογένεια, όταν έρθει η ώρα. Μακάρι να είναι σύντομα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Espresso
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης