Για την κακιά πλευρά της δημοσιότητας μίλησε ο Δημήτρης Ουγκαρέζος.

«Εννοείται πως η δημοσιότητα έχει και τα κακώς κείμενα της, όπως σε κάθε δουλειά, παρότι λόγω εποχής τείνουμε να τα παραβλέπουμε κάτω απ’ την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε επειδή δεν είμαστε άνεργοι», λέει ο παρουσιαστής στο Tv Έθνος και συνεχίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Πες ότι σε τρακάρουν ξαφνικά στον δρόμο. Ενστικτωδώς, ειδικά αν ο άλλος είναι αγενής, θέλεις να κατέβεις και να αρχίσεις τα μπινελίκια. Εκεί και σε πολλές άλλες περιπτώσεις έχω πλέον σαν μια δεύτερησυνείδηση να συγκρατούμαι γιατί για τους πολλούς είμαι πλέον ο Ουγγαρέζος και ξέρω πως μπορούν όλα να διογκωθούν και να γυρίσουν εις βάρος μου. Όπως επίσης υπάρχουν άνθρωποι που τη μία σε σιχαίνονται και το εκφράζουν και την αμέσως επόμενη, χωρίς να έχετε καν μιλήσει για να «τα βρείτε», σου φέρονται σαν να είσαι ο Θεός τους», λέει και καταλήγει:

«Συμβαίνει και το αντίθετο με την ίδια ευκολία. Ευτυχώς, ξέρω ότι οι φίλοι μου είναι άλλοι, εκτός δουλειάς. Θα σου εξομολογηθώ κάτι για το οποίο ευθύνομαι αποκλειστικά εγώ και αφορά τον αντίκτυπο που έχει στην ψυχολογία μου. Έχω λοιπόν, ένα άγχος μέσα μου να μη θεωρήσουν ότι ψωνίστηκα φτάνοντας στο σημείο π.χ. να μη φοράω ποτέ γυαλιά ηλίου και να είμαι δημόσια πιο μαζεμένος απ’ ό,τι θα ήμουν κανονικά»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης