Η Imogen Thomas φροντίζει να κρατάει σε… εγρήγορση τους θαυμαστές της. Η «χυμώδης» τηλεπερσόνα και μοντέλο της Βρετανίας άναψε για πολλοστή φορά «φωτιές» στους υποστηρικτές της με πρόσφατη φωτογραφία της στο Twitter στην οποία απεικονίζεται να απολαμβάνει ένα παγωτό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που «ανεβάζει» στιγμές της καθημερινότητάς της στον διάσημο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώην «Μις Ουαλία» έχει επανειλημμένα δεχτεί έντονη κριτική για τα παραπανίσια κιλά στην περιοχή της μέσης και της κοιλιάς, ωστόσο η ίδια συνεχίζει να υποστηρίζει πως κάνει ό, τι μπορεί προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα, υπογραμμίζοντας παράλληλα το πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή και ήπια σωματική άσκηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρίνοντας πάντως από τη φωτογραφία… είναι πιθανό τα «ψωμάκια» της να αντιμετωπίζονται ως… δώρο Θεού από τους θαυμαστές της.

«Το σώμα μου πάντα ήταν ένα θέμα για μένα. Τώρα που έχω τον έλεγχό του ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να σταματήσεις πράγματα που ποθείς. Όμως είναι σαν τον αλκοολισμό. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αναγνωρίσεις ότι έχεις πρόβλημα. Μετά αποκτάς τον έλεγχο», είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Διαβάστε επίσης:
Στο ίδιο έργο… θεατές!, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Μαΐου 2012, 03:52

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης