Η στιγμή που συζητήθηκε περισσότερο από όλες στα φετινά Madwalk ήταν αναμφισβήτητα όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συναντήθηκε στη σκηνή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ο τραγουδιστής της φίλησε το χέρι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο DownTown Κύπρου μίλησε πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη στιγμή και αποκάλυψε αν υπήρξε ανάμεσά τους αμηχανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος των «Mad Walk» σε είδαμε στη σκηνή και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπου έκανε το πρόγραμμά του και, κλείνοντας, τον ξαναφώναξες και μιλήσατε. Πολλοί έκαναν λόγο για ψυχρό κλίμα και αμηχανία μεταξύ σας. Εισέπραξες κάτι τέτοιο;

(γελάει) Όχι, καθόλου. Καμία αμηχανία. Ενώ ο Κωνσταντίνος μάς είχε ανεβάσει με τα τραγούδια του και διασκεδάζαμε, κάτι τεχνικό συνέβη ταυτόχρονα, από αυτά που συμβαίνουν πάντα σε όλες αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις. Οπότε, εκείνη τη στιγμή, μου είπαν από το ακουστικό να κρατήσω τον Κωνσταντίνο λίγο ακόμη στη σκηνή και να κερδίσω χρόνο, για να αποκατασταθεί το μικρό απρόοπτο. Αυτό έκανα. Δεν ήταν επίτηδες όλο αυτό, αλλά ούτε και «αμήχανο». Δεν έπρεπε να χαθεί η ροή του show και, παράλληλα, δεν έπρεπε να κάνει «κοιλιά» το πρόγραμμα. Οπότε, προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου, ακούγοντας πολλές φωνές στο ακουστικό μου, να μην «πέσει» το κοινό – κι ο Κωνσταντίνος δεν ήξερε γιατί γινόταν όλο αυτό. Νομίζω το σώσαμε κι όλα πήγαν καλά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης