Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σε κυριακάτικη εφημερίδα και μίλησε για το τρέιλερ της εκπομπής της, τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, τη δουλειά της, αλλά και το ενδεχόμενο του γάμου!

Με το τρέιλερ της εκπομπής ξεσήκωσες θύελλα αντιδράσεων…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τέλεια! Πετύχαμε τον σκοπό μας! Αυτό θέλαμε, διαφήμιση. Εξάλλου, βασιστήκαμε και πάνω σε μια διαφήμιση. Το κόνσεπτ δεν είναι δικό μας. Βρήκαμε την πρώτη σε βραβεία διαφήμιση και ξεπατικώσαμε την ιδέα με ακρίβεια. Το μόνο που κάναμε ήταν να αλλάξουμε λιγάκι τα λόγια. Ρούχα, σκηνικό… όλα ήταν ακριβώς τα ίδια με τη διαφήμιση πασίγνωστης εταιρείας τηλεοράσεων. Την ”πάτησε την μπανανόφλουδα” πολύς κόσμος που έσπευσε να πει ότι ήταν ένα φτηνό κόνσεπτ, το οποίο προσβάλλει την αισθητική. Προφανώς, η αισθητική τους δεν ταυτίζεται με την αισθητική των ανθρώπων που βραβεύουν τις διαφημίσεις παγκοσμίως».

Μεταφράζεις τις αντιδράσεις σε εμπάθεια;

«Δεν μ’ ενδιαφέρει! Εμείς ρίξαμε πολύ γέλιο, όταν είδαμε αυτήν τη διαφήμιση, εγώ γέλαγα ακατάπαυστα. Θέλαμε να βγάλουμε κάτι χιουμοριστικό. Όποιος με πήρε στα σοβαρά μ’ αυτό που κάνω στο τρέιλερ (το στριπτίζ), έχει απλώς τεράστιο πρόβλημα με την έννοια ”χιούμορ”. Κι αν δεν έπεσε στα πατώματα από τα γέλια, θα μπορούσε τουλάχιστον να καταλάβει ότι κάναμε πλάκα και ότι δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας στα σοβαρά στο τρέιλερ. Δεν θεωρώ ότι ήταν χυδαίο, δεν φαίνεται τίποτα. Πιστεύω ότι άλλες προσωπικότητες -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, γιατί άλλες χρονιές το έκανα- εμφανίζονται στα εξώφυλλα των περιοδικών πολύ πιο αποκαλυπτικές».

Είσαι άνθρωπος των ΜΜΕ. Γιατί έστειλες εξώδικα στα περιοδικά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι κάτι που το έκανα για πρώτη φορά, επειδή ένιωσα ότι απειλείται το περιβάλλον μου. Το ότι είμαι στον χώρο, ξέρω να παίζω το παιχνίδι και έχω συνηθίσει την έκθεση δεν σημαίνει ότι το ίδιο είναι υποχρεωμένος να κάνει όποιος βρίσκεται δίπλα μου, για οποιονδήποτε λόγο και με οποιονδήποτε ρόλο. Από τη στιγμή που τα όρια έπαψαν να είναι διακριτά και οι άνθρωποι του περιβάλλοντος μου αντιμετωπίζονται χωρίς προσοχή, αντέδρασα».

Κορίτσι για σπίτι θα γίνεις ποτέ;

«Είμαι κορίτσι για σπίτι! Είμαι πολύ καλή νοικοκυρά! Τώρα, μάλιστα, φτιάχνω και το καινούργιο μου σπίτι. Μ’ αρέσει να περιποιούμαι και να φροντίζω τον χώρο μου. Μ’ αρέσει να μαγειρεύω και τώρα τελευταία με έχει πιάσει μια εμμονή: θέλω να μάθω να φτιάχνω κοκτέιλ για τους φίλους μου».

Οικογένεια θα κάνεις;

«Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Ακόμη δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, γιατί δεν νιώθω αυτήν την ανάγκη. Η ανάγκη που αισθάνομαι είναι να είμαι με τον άνθρωπό μου, να υπάρχει επικοινωνία και ταύτιση στις ιδέες και στα ”θέλω” μας, να υπάρχει μια κοινή πορεία, ένας κοινός άξονας. Όλα τ’ άλλα βρίσκονται».

Αν ερχόταν ξαφνικά μια εγκυμοσύνη, πώς θα αντιδρούσες;

«Για να προέκυπτε μια εγκυμοσύνη, σημαίνει ότι θα ήμουν σε μια βαθιά σχέση. Διαφορετικά, δεν τίθεται θέμα εγκυμοσύνης… Αυτό είναι το μόνο όνειρο που δεν έχω εκπληρώσει ακόμα: να φέρω στον κόσμο ένα παιδί, μέσα από έναν μεγάλο έρωτα».

Ενστερνίζεσαι κι εσύ τη μοντέρνα αντίληψη «ναι σε παιδί, όχι σε γάμο»;

«Ναι, φυσικά. Δεν έχω καμία εμμονή με τον γάμο. Βαθύτερη ανάγκη μου είναι να νιώθω ”παντρεμένη” ουσιαστικά και δεσμευμένη ολοκληρωτικά με τον άνθρωπό μου, χωρίς να με καταδιώκει η ανασφάλεια της επιβεβαίωσης με ένα χαρτί. Αν εκείνος δεν ήθελε γάμο, αλλά η σχέση μου ήταν στέρεη, δεν θα είχα πρόβλημα ακόμα κι αν ερχόταν ένα παιδί! Αν πάλι ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε, ακόμα κι εγώ, που δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου, θα το έκανα. Είμαι καλό κορίτσι… Μου αρέσει να σέβομαι τις ανάγκες και να ακούω τις επιθυμίες του συντρόφου μου, όπως μου αρέσει και να με καθοδηγεί. Είμαι ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα και απόλυτη για κανένα…».

Πηγή: Real Life
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης