Μια από τις καλύτερες στιγμές στη ζωή της διανύει η Blake Lively, η οποία γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα λίγο πριν την Πρωτοχρονιά!

Η γλυκιά ηθοποιός κρατάει στα χέρια της την κόρη της Violet και μιλάει αποκλειστικά στο περιοδικό People για το θαύμα που έζησε: «Είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου. Και θα μπορούσα να το λέω αυτό κάθε μέρα», δήλωσε η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατόπιν πρόσθεσε, χαμογελώντας πλατιά: «Αλήθεια λέω, υπάρχουν στιγμές που δεν το πιστεύω ότι τα ζω όλα αυτά».

Όσον αφορά στη μητρότητα, η star τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι είναι μια τεράστια αλλαγή. Θέλω απλά να απολαύσω αυτή τη στιγμή. Επιπλέον νιώθω ότι το πρώτο μου παιδί θα είναι κάποια στιγμή το μεγαλύτερο αδερφάκι του επόμενου παιδιού μου», ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως σύντομα θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά.

«Ανυπομονώ να δω πως θα αλληλεπιδρά κάθε μωρό με το επόμενο και πως όλα μαζί θα επηρεάσουν το σύνολο της οικογένειας μας», πρόσθεσε η ηθοποιός,και αναφέρθηκε και στο πόσο ευτυχισμένος είναι και ο σύζυγός της Ryan Reynolds.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελος,αποκάλυψε το… ατύχημα που είχε λόγω εγκυμοσύνης,που την έκανε να χαμογελάσει μέχρι δακρύων!

«Σκόπευα να φορέσω ένα άλλο φόρεμα αλλά… έσπασε! Ήμουν τόσο τεράστια! Έσπασε το φερμουάρ και αναγκάστηκα να αλλάξω ρούχο λίγο πριν βγω από την πόρτα του σπιτιού μου!», σχολιάζοντας την τελευταία δημόσια εμφάνισή της πριν γίνει μανούλα, με στενό μαύρο φόρεμα και ανοιχτή πλάτη, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης