Να κάνει πρόταση γάμου στην Kristen Stewart ετοιμαζόταν ο Robert Pattinson, ωστόσο σύμφωνα με το Star.gr τον… πρόλαβε το «κέρατο»! Την ώρα που το ζευγάρι έχει εγκαταλείψει το σπίτι του στο Λος Άντζελες και οι φήμες θέλουν τον ένα να μην μιλάει στον άλλον, οι πληροφορίες για τον γάμο που σχεδίαζε ο Rob κάνουν το σκάνδαλο ακόμα μεγαλύτερο.

«Το σπίτι στο Λος Άντζελες το είχε αγοράσει για να μείνουν εκεί για πολύ καιρό. Ο Robert σχεδίαζει να κάνει πρόταση γάμου στην Kristen σε λίγες εβδομάδες», αποκάλυψε η πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα μαντάτα για την απιστία της Kristen με τον σκηνοθέτη της «Χιονάτης» όχι μόνο ανέτρεψαν τα σχέδια του Rob, αλλά τον έκαναν να αναθεωρήσει πολλά για την 22χρονη σύντροφό του.

«Δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα. Επικοινώνησαν μόνο μέσω ενός γραπτού μηνύματος», συνέχισε η ίδια πηγή, προσθέτοντας πως ο νεαρός ηθοποιός είναι απογοητευμένος και θυμωμένος, ενώ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην την συγχωρήσει και να βάλει τέλος στη σχέση τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης