Την αναβολή των συναυλιών της στο Λας Βέγκας ανακοίνωσε, μόλις 24 ώρες πριν από την πρεμιέρα, η Adele.

Με δάκρυα στα μάτια, η 33χρονη τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ πρόσφατα και μετά από έξι χρόνια απουσίας, εξήγησε πως τα σόου της, «Weekends with Adele», δεν θα ξεκινήσουν στις 21 Ιανουαρίου, όπως είχε προγραμματιστεί. «Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο», είπε η σταρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η μισή μου ομάδα έχει Covid και είναι αδύνατο να γίνει το σόου», εξήγησε, προσθέτοντας ότι οι «καθυστερήσεις στην παράδοση» είχαν επίσης καταστρέψει τα σχέδιά της.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, η Adele θα πραγματοποιούσε την πρώτη από τις 24 προγραμματισμένες παραστάσεις στο ξενοδοχείο Caesars Palace την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, ενώ σκόπευε να κάνει δύο συναυλίες κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τον Απρίλιο. Για κάθε μία από αυτές τις εμφανίσεις της η αμοιβή της θα άγγιζε το 1 εκατ. ευρώ, καθώς όλα σχεδόν τα εισιτήρια είχαν πουληθεί και οι βραδιές ήταν ήδη sold out, με τις τιμές να αγγίζουν ακόμα και τα 15.000 δολάρια.

Τα «Weekends with Adele» θα ήταν οι πρώτες ζωντανές συναυλίες της μετά από πέντε χρόνια, ενώ μαζί με δύο εμφανίσεις στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου, αυτό το καλοκαίρι, ήταν και οι μοναδικές συναυλίες που έχει ανακοινώσει για την προώθηση του τέταρτου άλμπουμ της, «30», που σημειώνει σαρωτική επιτυχία, καθώς εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση των τσαρτ σε 30 χώρες και ήταν το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2021 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Billboard.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, η Adele εξήγησε ότι ήταν «ξύπνια για 30 ώρες» προσπαθώντας να σώσει την παράσταση, αλλά «ο χρόνος είχε τελειώσει».

Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της που είχαν ήδη φτάσει στο Λας Βέγκας για το εναρκτήριο Σαββατοκύριακο: «Συγγνώμη, είναι τελευταία στιγμή. Είμαι τόσο αναστατωμένη και ντρέπομαι πραγματικά και λυπάμαι πολύ για όλους όσους ταξίδεψαν».

Πάντως, η 33χρονη σταρ υποσχέθηκε πως θα υπάρξει επαναπρογραμματισμός των παραστάσεών της: «Θα τελειώσω το σόου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης