Η Ελένη Ράντου είναι μια από τις 53 Ελληνίδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του περιοδικού Life & Style στη μεγάλη εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού με σύνθημα «Η πρόληψη δίνει ζωή».

Η αγαπητή ηθοποιός προέτρεψε τις γυναίκες να πηγαίνουν μια φορά το χρόνο για μαστογραφία. «Όλοι νομίζουμε ότι είμαστε άτρωτοι μέχρι να συμβεί το κακό», είπε χαρακτηριστικά και εξομολογήθηκε ένα προσωπικό της βίωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην οικογένειά μου ο πατέρας μου έφυγε από την ασθένεια αυτή. Πλέον, η έλλειψη ενημέρωσης δεν αποτελεί δικαιολογία. Όλοι, λίγο ή πολύ, είμαστε ενημερωμένοι. Αν σου συμβεί το κακό, ήδη έχεις χάσει το μισό παιχνίδι. Είναι τέτοιος ο ρυθμός της ζωής αλλά και ο φόβος που μας κυβερνάει που σε κάνει να μην πας να κοιταχτείς.

Με το φόβο μας παλεύουμε οι άνθρωποι. Κανείς δεν θέλει να ακούσει το δυσάρεστο. Όλοι νομίζουν ότι είναι άτρωτοι μέχρι να συμβεί το κακό. Και εγώ δεν έχω κάνει ακόμα μαστογραφία. Μάλλον γι’αυτό. Οφείλουμε μια φορά το χρόνο να πηγαίνουμε για εξετάσεις στο γιατρό μας και το λέω πρώτα για να το ακούω εγώ» , κατέληξε η Ελένη Ράντου.

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης