Μπορεί ο Leonardo DiCaprio με τον οποίο ήταν πέντε χρόνια μαζί, να μην της έκανε την πρόταση γάμου, που η Bar Rafaeli, περίμενε αλλά η καλλονή από το Ισραήλ δεν έκατσε να σκάσει και αρραβωνιάστηκε. 

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «Israel Hayom» ο αγαπημένος της Adi Ezra της έκανε πρόταση γάμου σε ταξίδι στην Καραϊβική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 40χρονος μάλιστα πάμπλουτος Ισραηλινός επιχειρηματίας, με τον οποίο είναι δύο χρόνια μαζί, είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της αλλά και η ίδια είναι πολύ ευτυχισμένη. 

Μιλώντας πριν λίγους μήνες στην ίδια εφημερίδα, είπε πως «είμαι πολύ ευτυχισμένη σε αυτή την σχέση, αγαπιόμαστε πολύ» ενώ απάντησε και αν θέλει να γίνει μητέρα: «Θέλω να μείνω έγκυος αλλά όχι ακόμα. Περνάω τόσο ωραία μαζί του που δεν θέλω να αλλάξει τίποτα στη ζωή μας ακόμη»

Σημειώνεται πως αυτή είναι η πρώτη μεγάλη σχέση της Bar Rafaeli μετά το χωρισμό της με τον Leonardo DiCaprio Παρόλα αυτά, δεν θα είναι ο πρώτος γάμος της 29χρονης καλλονής! Πριν δώδεκα χρόνια είχε παντρευτεί ξανά αλλά χώρισε μετά από 2 χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης