Για την περιβόητη κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά, τις fake paparazzi φωτογραφίσεις των επωνύμων με τα παιδιά τους, αλλά και για κάποια «παρεάκια» που προωθούν στα media καλλιτέχνες χωρίς καμία αξία, μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Movies & Stars» στο MTV GREECE.

Για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα σουβλίσω τον Μουτσινά! Έκανα πρόβα πέρυσι σε αρνί, αλλά φέτος θα σουβλίσω τον Νίκο! Μόνο η Ηλιάκη θα γλυτώσει! Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να χαρεί βέβαια, γιατί θα βρεθεί ένα βήμα μπροστά! Αφού γυρίσω στο «Δέστε τους» μετά από 2 χρόνια, θα τον σουβλίσω, αλλά δεν θα τρώγεται μετά. Το πιο νόστιμο κομμάτι του είναι το μυαλό του. Ο ίδιος είχε πει πολύ σωστά πως είμαστε καλά, αρκεί να μη βρισκόμαστε 4.00-7.00 μαζί στην εκπομπή. Είχε ακουστεί σκληρό αλλά ήταν αληθινό. Τώρα πια η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ. Είμαστε φίλοι. Τώρα ναι, τότε με τίποτα. Μου έσπαγε τα νεύρα και του τα έσπαγα κι εγώ. Ήξερα να του πω την ατάκα για να τον κάνω πύραυλο. Του έλεγα συγκεκριμένα πράγματα που τον ενοχλούσαν.

Για την αποχώρησή του από το «Δέστε τους»:

Η επικοινωνία με την «παρέα» σε μια εκπομπή είναι πολύ ωραία. Εμείς δεν είχαμε επικοινωνία ως παρέα. Χάναμε σήμα, υπήρχαν παρεμβολές. Δεν είναι όλοι οι γάμοι για να κρατήσουν για πάντα. Το «διαζύγιό» μου μού προκαλεί ευτυχία. Ήταν δική μου απόφαση, γιατί έβλεπα ότι πήγαινε προς τον τοίχο. Και το όχημα του καναλιού άκουγε τους αισθητήρες και εγώ πάτησα φρένο. Ήταν μια κοινή απόφαση. Την καλή χημεία την αντιλαμβάνεται ο κόσμος, είναι η ταύτιση, το κοινό όραμα. Αν το έκανα όπως ήθελα, θα ήταν μια άλλη εκπομπή. Η ιστορία έδειξε πως η άποψη του Νίκου ήταν η σωστή. Οτιδήποτε στη ζωή μας μάς ηχεί περίεργα το προσπερνάμε. Επιτυχία κάνω στο «Καραμέλα», το «Δέστε τους» ήταν αποτυχία. Αυτή τη στιγμή, το «Δέστε τους» είναι πολύ ευχάριστο και το παρακολουθώ και τη δεύτερη μέρα του Πάσχα επιστρέφω στο πλατό τους ως καλεσμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αποχώρηση του Νότη Χριστοδούλου από την εκπομπή:

Το θεωρώ λίγο too much, ο Νότης είναι ευαίσθητο παιδί, αλλά δεν πρέπει να λέμε την πικρία μας δημοσίως. Δεν βγαίνεις να μιλήσεις εν θερμώ. Ο καβγάς με την Καινούριου ήταν σαν τσακωμός στο προαύλιο λυκείου.

Για τον λόγο που δεν φωτογραφίζεται με τα παιδιά του:

Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου. Θα κάνω αυτό που νιώθω όπως το νιώθω, ανεξάρτητα αν στο χωριό που λέγεται «Ελλάδα» είμαι αναγνωρίσιμος. Γελούσα όταν μου έλεγαν πως, αν παντρευτώ, θα καεί η καριέρα μου. Επάνω στις οικογένειες των celebrities βασίζεται μία ολόκληρη βιομηχανία. Εγώ, όμως, δεν τα έχω δείξει ποτέ τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι οι γονείς που το κάνουν το αισθάνονται, θέλω όμως τα δικά μου παιδιά να επιλέξουν τι θα κάνουν. Μέχρι να μεγαλώσουν, έχουμε χρόνια.

Για τους «ψωνισμένους» celebrities της χώρας:

Το ψώνιο είναι εσωτερικό πρόβλημα, είναι θέμα παιδείας. Μιλάω και για το παραμύθι που μπορείς να φας με την αναγνωρισιμότητα, ακόμα και στην Ελλάδα, που είναι ένα χωριό. Υπάρχουν «παρεάκια» που συντηρούν ανθρώπους, μας δίνουν κάποιους που τους τρώμε στη μάπα χωρίς αντίκρισμα και αυτό είναι εξοργιστικό. Εγώ δεν έχω παράπονο, είμαι χορτασμένος. Βλέπω υπερτιμημένους όμως. Είμαι χρόνια στον χώρο και ξέρω πώς συντηρούνται. Ξενερώνω τόσο πολύ, που δεν ασχολούμαι με αυτά τα παρεάκια. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος τούς παίρνει χαμπάρι. Είμαι μέσα και δεν έχω παράπονο, δεν είμαι στην απ’ έξω. Βλέπω όμως την εμμονή, την πρόθεση να επιβάλουν κάποιον και θα μου άρεσε, αν αυτά τα παρεάκια επέβαλαν πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους. Μου αρέσει το «παρεάκι» στη δουλειά, όμως όταν δεν είναι δημιουργικό, μου προκαλεί εμετό.

Για το αν θα συμμετάσχει τελικά στο «Dancing With The Stars»:

Επειδή με είχαν πετύχει ένα βράδυ να βγαίνω από τη σχολή της Γκαλένας Βελίκοβα, ειπώθηκε στην εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη ότι θα είμαι στο «Dancing». Δεν έγινε ποτέ ανακοίνωση από το κανάλι. Δεν ξέρω αν θα ήμουν. Όχι δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση, ούτε δική μου εκπομπή ούτε σε μια παρέα. Το «Dancing» ή κάποιου φιλανθρωπικού τύπου show θα μου άρεσε, αλλά θα δούμε.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης