Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από τότε που τελείωσε το Survivor και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει πάρει ακόμα τα χρήματα από το έπαθλο. Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στο «7μέρεςtv» και αποκάλυψε πότε θα πάρει τα χρήματα αλλά και τι θα κάνει με αυτά.

Τι έκανες με τα χρήματα που πήρες από το έπαθλο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν τα, έχω πάρει ακόμα. Βάσει του συμφωνητικού θα πρέπει να τα έχω πάρει μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου»

Φαντάζομαι ότι αυτά τα χρήματα που θα πάρεις θα τα αξιοποιήσεις για τη δουλειά σου;

«Όταν τα πάρω με το καλό, αναλόγως τις ανάγκες που θα έχω, θα κοιτάξω να τα αξιοποιήσω, βοηθώντας πρωτίστως την οικογένεια μου αλλά και τις επαγγελματικές μου τότε βλέψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον σου, τι θα ήθελες να κάνεις επαγγελματικά;

«Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω στο μέλλον, θέλω να πω ότι εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι σήμερα που μιλάμε είμαι καλά στην υγεία μου. Χαίρομαι που επέστρεψα και είμαι ξανά με όλη μου την οικογένεια. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα επαγγελματικά μου βήματα, προσπαθώ να κάνω επιλογές με ποιότητα, οι οποίες να έχουν σχέση και με την προηγούμενη ζωή μου και δεν θα έχουν στόχο μόνο το κέρδος»

Θα ασχοληθείς με την πολιτική;

«Μια φίλη μου δημοσιογράφος μου είπε ότι είμαι έτοιμος. Εγώ δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική. Αυτή τη στιγμή ζω μια καινούργια ζωή, όντας όμως ο ίδιος άνθρωπος. Πρέπει λοιπόν να διαχειριστώ ανάλογα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, να παραμείνω όμως ο ίδιος άνθρωπος και να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου., Οι επαγγελματικές προτάσεις που δέχομαι αυτή τη στιγμή είναι επιλογές που δεν με αφήνουν να βάλω ως προτεραιότητα την πολιτική. Νομίζω ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμα για αυτό».

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης