Ειλικρινής και αφοπλιστικός όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο Χρήστος Δάντης, στην εκπομπή της Κατερίνας Σεφερλή «στη Ζοο…λα», στο Web Ζougla radio.

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης μίλησε για την νέα δισκογραφική δουλειά του και για το τραγούδι που μιλά στις καρδιές μας αυτήν τη χρονική περίοδο, μιας που η οικονομική κρίση είναι πια πραγματικότητα για τους περισσότερους από εμάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιάννη Ζουγανέλη και το τραγούδι «Για την Ελλάδα ονειρεύομαι», για το οποίο δήλωσε ότι «αποτελεί δηλητήριο για όσους βρίσκονται στην πολιτική σκηνή και φάρμακο για τους ακροατές του».

Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε, τόνισε ότι στο πρόσφατο διαγωνισμό της ΕΡΤ για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision δεν αναφέρθηκε καν το όνομα του, ούτε το τραγούδι του «Μy number one», που μας έφερε στην πρώτη θέση, αλλά σε μια παλαιότερη συμμετοχή των Antique. Η διαχείριση της ΕΡΤ σύμφωνα με τον Χρήστο Δάντη για το συγκεκριμένο θέμα ήταν δεδομένη, ενώ τονίζει ότι γίνονται μονίμως «γκάφες», από το κανάλι της Αγίας Παρασκευής.

Τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει μια καινοτόμο ιδέα που αφορά στην επιλογή του λεγόμενου «best of» κομματιού. Στη νέα δισκογραφική δουλειά του, οι ακροατές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το τραγούδι της αρεσκείας τους μέσω διαγωνισμού που διεξάγεται, ενώ τονίζει ότι άφησε στους ακροατές το δικαίωμα επιλογής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος σχετικά με την κρίση ο Χρήστος Δάντης είπε: «Ονειρεύομαι να βρούμε την ελπίδα μας, την ωραία Ελένη μας και να τη φέρουμε πίσω».

Επιμέλεια: Μίλλη Σιδέρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης