Γυναίκα χωρίς όνομα – Επεισόδιο 46

Το σκοτεινό σχέδιο της Μάρθας για την Κάτια μπαίνει σε εφαρμογή και η Κάτια κινδυνεύει. Έλλη, Άρης και Σοφία περνούν ώρες αγωνίας για τον Δημήτρη, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Η Κλειώ πάει στην αστυνομία κι ο Φώτης βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Μιχάλης ξαφνιάζεται με την απάντηση της Ιωάννας στην πρόταση γάμου. Η Μαρίνα αγωνιά για το Φώτη και έρχεται αντιμέτωπη με την προοπτική του γάμου του Μιχάλη με την Ιωάννα. Ο Νίκος φοβάται ότι έχασε την Κάτια και ξεσπάει στον Αργύρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γυναίκα χωρίς όνομα – Επεισόδιο 47

Η Μάρθα κρατάει την Κάτια σε ένα ξενοδοχείο κρυφά από όλους και αποπειράται να τη δηλητηριάσει. Η Μαρίνα, πέρα από την εξαφάνιση της Κάτιας, έχει να αντιμετωπίσει την Κλειώ που κατηγορεί τον Φώτη για φόνο καθώς και την πρόταση γάμου που έκανε ο Μιχάλης στην Ιωάννα. Η Ρένα διαπιστώνει πως η συμπεριφορά της Μάρθας είναι περίεργη και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Προβληματίζεται ακόμα περισσότερο, όταν την βλέπει να μπαίνει σε ένα κακόφημο ξενοδοχείο. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο πως ο Φώτης είναι αθώος και να μην ανοίξει τον φάκελο της υπόθεσης της δολοφονίας της Σακκά. Ο αστυνόμος της βάζει σαν όρο να του πει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά πυροβόλησε τον Φώτη. Ο Αργύρης υποψιάζεται πως η Μάρθα παίζει περίεργο παιχνίδι και προσπαθεί να μάθει γι’ αυτήν. Η σχέση του Κωστή με την Κλειώ περνάει κρίση, αφού η Κλειώ πιστεύει πως τον επηρεάζει η Μαρίνα και δεν έχει την στήριξη του στο θέμα του Φώτη. Η Ιωάννα, μετά την αρχική άρνησή της, δέχεται τελικά να παντρευτεί τον Μιχάλη. Η κατάσταση του Δημήτρη εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γυναίκα χωρίς όνομα – Επεισόδιο 48

Η Κάτια παραμένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, ελπίζοντας πως πλησιάζει η ώρα να ξαναδεί την κόρη της. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης και η Ιωάννα επισκέπτονται το ξενοδοχείο για να δουν τη Βάσω, τη μητέρα της Ιωάννας που είναι εκεί καμαριέρα. Στην εταιρεία, η Έλλη έχει επωμισθεί πολλές ευθύνες για τα μέτρα της και δεν μπορεί να δει καθαρά τους αληθινούς σκοπούς του Χατζή. Αλλά κι η Μαρίνα αναρωτιέται για την περίεργη συμπεριφορά της Μάρθας κι αποφασίζει να το ψάξει και να πάει στο ξενοδοχείο που πηγαίνει η Μάρθα… Ο Δημήτρης επιτέλους ξυπνά από το κώμα και η Σοφία αγωνιά για το αν την έχει δει με τον Άρη… Τα αποτελέσματα του DNA για το φόνο της μητέρας της Κλειώς βγαίνουν και είναι αποκαλυπτικά.

Γυναίκα χωρίς όνομα – Επεισόδιο 49

Ένα βήμα πριν ανακαλύψει την Κάτια κλεισμένη στο ξενοδοχείο, η Μαρίνα μαθαίνει τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA που ενοχοποιούν τον Φώτη και τρέχει να τον βρει. Τα αποτελέσματα μαθαίνει και η Κλειώ, που νιώθει δικαιωμένη για τις υποψίες της και πάει με τον Κωστή να ενημερώσουν τον πατέρα της. Η αντίδραση του Νίκου, όμως, προκαλεί έκπληξη. Την ίδια στιγμή, αποφάσεις καλείται να πάρει και ο Γιώργος, μπροστά στην προοπτική να προχωρήσει στην αναδοχή του Μανώλη και να γίνει επισήμως ο πατέρας του. Η Κάτια θυμάται σοκαριστικά γεγονότα από την προηγούμενη ζωή της.

Γυναίκα χωρίς όνομα – Επεισόδιο 50,

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Έλλη την αλήθεια για τον Άρη και τη Σοφία. Ο Νίκος απαιτεί από τη Μάρθα να τον πάει στην Κάτια, απειλώντας την ότι θα πει στη Μαρίνα την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ψάχνει το Φώτη κι αυτός κρύβεται. Κι ενώ η Κάτια μένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, δέχεται μια επίσκεψη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Παράλληλα, η Μαρίνα, στην προσπάθειά της να βοηθήσει το Φώτη, κάνει μια απρόσμενη κίνηση. Η Έλλη κάνει μια έκπληξη στο Χατζή, που αλλάζει τη μέχρι τώρα σχέση τους.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης