Ο George Clooney με αφορμή την νέα ταινία της Disney, στην οποία πρωταγωνιστεί, «Η Χώρα του Αύριο», μίλησε για τον γάμο του με την Amal Alamuddin κι έκλεισε τα στόματα εκείνων που τους θέλουν ήδη χωρισμένους.

«Ο γάμος με την Amal είναι υπέροχος! Βέβαια, οι κίτρινες φυλλάδες μας θέλουν ήδη χωρισμένους. Άλλες, ότι περιμένουμε τρίδυμα. Δεν βαριέσαι… Εγώ ξέρω ότι έχω δίπλα μου τη γυναίκα της ζωής μου» είπε ο χολιγουντιανός ηθοποιός σύμφωνα με δημοσίευμα της Real.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα όπως εξομολογείται ο Clooney βρίσκει πάντα χρόνο να είναι δίπλα της.«Η ζωή μας λειτουργεί, γιατί είμαστε προσαρμόσιμοι. Εκείνη, ως δικηγόρος, μπορεί να δουλεύει για την εταιρεία της κι από μακριά. Ήρθε μαζί μου στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα μιας ταινίας και της προσέφεραν μια θέση επισκεπτόμενου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια».

Ο σταρ έκανε και μια αναφορά στην Ελλάδα, θυμίζοντάς μας ότι είναι υπέρμαχος για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στη γενέτειρα τους, έστω και με πιο πλάγιο τρόπο αυτή τη φορά. «Η Amal μπορεί να έρχεται μαζί μου στην Ιαπωνία για το promotion μιας ταινίας ή να βρίσκεται στο Στρασβούργο, για το Διεθνές Δικαστήριο ή στην Ελλάδα, για τα Μάρμαρα» ανέφερε.

Πηγή: Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης