Στο φετινό κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών θα πραγματοποιηθεί ένα ειδικό event, προς στήριξη του έργου των μκο που έχουν ιδρύσει διάσημοι όπως ο Sean Penn και έχουν προσφέρει πολύτιμο φιλανθρωπικό έργο στην πολύπαθη Αϊτή.

Όπως έγινε γνωστό, η εκδήλωση The Haiti: Carnival In Cannes, θα διοργανωθεί στη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού έργου που προσφέρουν στην Αϊτή οι οργανώσεις J/P HRO του Sean Penn, Artists for Peace and Justice του Paul Haggis και Happy Hearts Fund της Petra Nemcova.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το gala, που θα παρουσιάσει ο σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani, θα περιλαμβάνει και ένα δείπνο για την συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου.

Η οργάνωση J/P HRO του Sean Penn δραστηριοποιείται στην Αϊτή από το 2010, μετά το καταστροφικό χτύπημα του σεισμού και του τσουνάμι που προκλήθηκε. Η οργάνωση του Paul Haggis προσφέρει βοήθεια σε φτωχά παιδιά και τις οικογένειες τους στην Αϊτή, από το 2009, ενώ η μκο της Petra Nemcova ξεκίνησε το φιλανθρωπικό της έργο στην χώρα αυτή της Καραϊβικής το 2007.

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης