Στην οικογένειά της αποκλειστικά αφιερώνει τα Σαββατοκύριακα η Φαίη Σκορδά, επιδιώκοντας να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους δύο γιους της, τον 4,5 χρόνων Γιάννη και τον 17 μηνών Δημήτρη.

Το περασμένο Σάββατο η Φαίη Σκορδά παρέμεινε στο σπίτι μαζί με τον μικρότερο γιο της και τη μητέρα της, Εύα, η οποία έχει έρθει από το Κιλκίς για ολιγοήμερη επίσκεψη. Αντίθετα, ο Γιώργος Λιάγκας, μαζί με τον Γιάννη, παρά τον βροχερό καιρό, πήγαν εκδρομή με το σκάφος τους στην Τζια. «Μαζί τους ήταν επίσης ο ξάδελφος της Φαίης, Μιχάλης, ο Θέμης Γεωργαντάς και ένας καλός φίλος του Γιώργου, ο Λάκης» αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ!. Την επομένη το πρωί η παρουσιάστρια συνόδευσε τον Γιάννη σε εκδήλωση του σχολείου του, ενώ το μεσημέρι «μαζί με τον Γιώργο, τα παιδιά και τη μητέρα της γευμάτισαν σε εστιατόριο κοντά στο σπίτι τους» καταλήγει το ίδιο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φακός του Οκ απαθανάτισε την παρουσιάστρια με leather μπορντό παντελόνι στην Κηφισιά σε έξοδό της μαζί με τον στιλίστα της, Βαγγέλη Ζάχο και φυσικά τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών με τη σιλουέτα και το στιλ της.

Δείτε φωτογραφίες στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης