Για την καθημερινότητά της, τις σχέσεις, το φλερτ, την οικογένεια, αλλά και τα όσα βιώνουμε ως χώρα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η μεγάλη μας ηθοποιός, Μάρω Κοντού.

Αυτή την εποχή η θρυλική ηθοποιός συμμετέχει μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παράλληλα όμως ασχολείται και με τη ζωγραφική: «Έχω στήσει στο σπίτι μου ένα ολόκληρο εργαστήρι ζωγραφικής και ζωγραφίζω. Μάλιστα, πρόσφατα συμμετείχα με δύο έργα μου σε ένα φιλανθρωπικό event της “Ελπίδας” της κας Βαρδινογιάννη. Έχω πάρα πολλά χόμπι, οπότε δεν με πειράζει καθόλου να μείνω μακριά από το θέατρο ή τον κινηματογράφο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για τη γυναίκα στο ρόλο του κυνηγού, σε ό,τι έχει να κάνει με το φλερτ, η Μάρω Κοντού αποκαλύπτει πως έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση και εξηγεί: «Η γυναίκα κυνηγάει κομψά, με το βλέμμα. Έχει τον τρόπο της. Δίνει ένα σήμα και τελείωσε».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν έχει κάνει παιδί η ηθοποιός λέει: «Ήξερα από πολύ νέα ότι δεν θα κάνω παιδιά. Σήμερα, βέβαια, γίνονται τα παιδιά και με άλλους τρόπους. Δεν μου έλειψε ποτέ.» Κάνοντας, επίσης, τον δικό της απολογισμό για την προσωπική της ζωή η Μάρω Κοντού αναφέρει: «Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να είσαι ελεύθερος. Όταν έχεις παιδιά, δεν είσαι ποτέ ελεύθερος και ξέγνοιαστος. Το ζω με την αδερφή μου, η οποία έχει και παιδιά και εγγόνια και είχε την ατυχία να χάσει το ένα της παιδί. Μία είναι η λέξη: ελευθερία. Αν είχα τα μυαλά που έχω σήμερα, δεν θα είχα κάνει κανέναν γάμο».

Τέλος, σχολιάζοντας όσα βιώνουμε τον τελευταίο καιρό: «Νομίζω ότι ο πάτος είναι αυτός που ζούμε τώρα. Δεν μπορείς πια να κυκλοφορήσεις. Σε δέρνουν στο ασανσέρ ή έξω από την πόρτα σου και σε σκοτώνουν προσπαθώντας να σε κλέψουν. Βιώνουμε άσχημες μέρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: myself.gr

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης