O Βασίλης Καλίδης καλεσμένος στο Ζοugla radiο και στην εκπομπή της Κατερίνας Σεφερλή ,μίλησε για τα νέα σχέδιά του, την Ελένη Μενεγάκη, και την Αθήνα.

Ο γνωστός σεφ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο καινούργιο τηλεοπτικό «FOOD AND THE CITY» το οποίο ετοιμάζει για λογαριασμό αμερικανικού δικτύου, με τίτλο «THE COOKING ODYSSEY»σε μετάφραση «Η Οδύσσεια της μαγειρικής», τα γυρίσματα του οποίου, θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το καινούριο εστιατόριο που ετοιμάζει στο Λονδίνο, ο Βασίλης Καλίδης, απάντησε: «Έχω απηυδήσει στην Ελλάδα! Όχι μόνο εγώ. Με όσους φίλους επιχειρηματίες μιλάω, είναι έτοιμοι να φύγουν, και δεν αναφέρομαι τόσο στο οικονομικό, όσο στο οργανωτικό κομμάτι της Ελλάδος. Για να βγάλεις ένα χαρτί, χρειάζεται ένας μήνας».

Στη συνέχεια σχολιάζοντας τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ γλυκιά και ανθρώπινη. Είναι πολύ πιο ανθρώπινη, από όσο περίμενα. Μπορείς να γίνεις φίλος της, τα πρώτα πέντε λεπτά».

Τέλος ο Βασίλης Καλίδης, απαντώντας στην ερώτηση, για το τι τον εντυπωσίασε περισσότερο από την μεγάλη περιήγηση του στην Αθήνα, στην περσινή εκπομπή του στο Mega, « FOOD AND THE CITY» είπε: «Είναι ένα μεγάλο χωριό! Αν ξεκινήσεις τη μέρα σου με καλή διάθεση και αντιμετωπίσεις το κέντρο της σαν μιούζικαλ ,η Αθήνα είναι τόσο φιλική που ακόμα και αν ξεμείνεις και πας στο μετρό και ζητήσεις χρήματα από κάποιον, θα προθυμοποιηθεί να σου δώσει, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Πραγματικά είναι τόσο ζεστή πόλη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης