Επίθεση με σφυρί δέχτηκε ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης στη λεωφόρο Κηφισίας - Τι είπε στο zougla.gr

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018, 17:19
Επίθεση με σφυρί δέχτηκε ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης στη λεωφόρο Κηφισίας - Τι είπε στο zougla.gr
Επίθεση με σφυρί δέχτηκε γνωστός δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη λεωφόρο Κηφισίας.

Λίγο μετά την αποχώρησή του από τα στούντιο της εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο Νάσος Γουμενίδης κατευθυνόταν προς το σπίτι του όταν δύο άγνωστοι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητό του με σφυρί. 

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας όταν τον πλησίασαν δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους (ο ένας φορούσε κράνος και ο άλλος μάσκα) και επέβαιναν σε μηχανάκι.

«Ξαφνικά σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητό μου ένα λευκό μηχανάκι με έναν άνδρα που φορούσε κράνος και ένα άλλο άτομο που φορούσε μάσκα. Έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου με ένα σφυρί και προσπάθησαν να με χτυπήσουν στο κεφάλι» είπε ο δημοσιογράφος μιλώντας στο zougla.gr λίγο μετά το περιστατικό. 

Ο δημοσιογράφος καταγγέλλει πως η εν λόγω ενέργεια «αποτελεί μια χυδαία επίθεση απέναντι στην ελεύθερη μαχητική δημοσιογραφία».

Ακούστε τι δήλωσε στο zougla.gr ο Νάσος Γουμενίδης σχετικά με την επίθεση:Φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης στην οποία φαίνεται το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου
(Στην εικόνα φαίνεται και το σφυρί με το οποίο έγινε η επίθεση)

Ο δημοσιογράφος φέρει τραύμα στο χέρι και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

 To video που ανήρτησε ο Ν. Γουμενίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αμέσως μετά την επίθεση:Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018, 13:51