Το φημισμένο φεστιβάλ των Καννών προσελκύει κάθε χρόνο όχι μόνο διάσημους ηθοποιούς αλλά και διάσημα μοντέλα, τα οποία δίνουν μια διαφορετική λάμψη στις εκδηλώσεις που παρευρίσκονται.

Την Τετάρτη στο πάρτι De Grisogono, του προέδρου και ιδρυτή του de Grisogono Fawaz Gruosi, έδωσαν το παρών ορισμένα από τα πιο όμορφα μοντέλα του κόσμου, αλλά και πολλοί άλλοι celebrities και ηθοποιοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε κατά την άφιξη τους στο λαμπερό πάρτι τις αδελφές Paris και Nicky Hilton, αλλά και τους ηθοποιούς Adrien Brody, Kelly Rutherford, Chris Tucker, Kelly Brook και Tara Reid.

Στο πλευρό του Gruosi πόζαραν η εκρηκτική Irina Shayk, και τα μοντέλα Hanaa Ben Abdesslem, Isabeli Fontana. Το παρών στο πάρτι έδωσαν μεταξύ άλλων, το μοντέλο από το Ισραήλ Hofit Golan, η σουηδέζα Victoria Silvstedt, η γερμανίδα Shermine Shahrivar και η Afef Jnifen από την Τυνησία. Τα πανέμορφα μοντέλα εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και την ομορφιά τους τους παρευρισκόμενους και τους φωτογράφους.

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια: Ντίνος Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης