Η Ελεονώρα Μελέτη που μπήκε δυναμικά στη μάχη της μεσημεριανής ζώνης, δηλώνει απαλλαγμένη από φόβους και κατ’ επιλογήν μόνη…

Η παρουσιάστρια της «Μεσημεριανής Μελέτης» σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello!» μίλησε για την αναμέτρηση με την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας: «Δεν είμαι σε ψυχολογική φάση να παίξω το παιχνίδι των media που κλήθηκα να αντιμετωπίσω πριν από επτά χρόνια, όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στον “Πρωινό καφέ”. Το ξέρω πως είναι ωραία για τα media η κόντρα ανάμεσα σε δυο ξανθιές. Τους το χαλάω, όμως, πρώτον γιατί είμαι κοκκινομάλλα και γιατί δεν μπορεί να αποδειχτεί αυτή η κόντρα. Ο κόσμος ξέρει ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να στηθεί γιατί εξυπηρετούσε πολλά πρωτοσέλιδα κι εξώφυλλά. Υπήρξαμε κάποια στιγμή απέναντι με την Ελένη, τώρα θα υπάρξουμε ξανά, όπως επίσης μπορεί κάποια στιγμή να ξαναβρεθώ απέναντι με τους μέχρι σήμερα “αντιπάλους μου”. Για μένα, είναι τιμή που όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου είχα δυνατά και πρωτοκλασάτα ονόματα απέναντί μου και νιώθω ότι δεν έχω να αποδείξω κάτι πια. Τα πράγματα στη δουλειά μας είναι τόσο ρευστά, που δεν υπάρχει χώρος, χρόνος και όρεξη για κόντρες, ίντριγκες, παρεξηγήσεις. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 33χρονη παρουσιάστρια δηλώνει απαλλαγμένη από φόβους και φοβίες και αποκαλύπτει: «Η έννοια φόβος δεν υπάρχει στη ζωή μου πλέον. Ήμουν ένας άνθρωπος που είχα πολλές εσωτερικές φοβίες και επειδή ο φόβος είναι εντελώς κατασταλτικός παράγοντας για τη ζωή του οποιουδήποτε, σε όλους τους τομείς, το έχω δουλέψει τόσο πολύ μέσα μου, μόνη μου, που απαγορεύω στον εαυτό μου να φοβάται. Δεν θέλω να ζω με φόβους και ανασφάλειες. Θέλω να έχω σιγουριά και πίστη ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στις προκλήσεις της ζωής. Συνειδητοποίησα ότι μένω πίσω όταν φοβάμαι. Και στα συναισθηματικά μου και στα επαγγελματικά μου», είπε και πρόσθεσε: «Η ζωή είναι όμορφη, μα και μικρή, και δεν θέλω να την περάσω με φόβο».

Όσο για τα πράγματα που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια και έχει μετανιώσει, λέει χαρακτηριστικά: «Έχω μετανιώσει για κάποιες συμπεριφορές μου σε προσωπικά θέματα, για το πώς έχω φερθεί σε ανθρώπους. Αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς. Ναι μεν έχω μετανιώσει, αλλά δεν μαστιγώνω τον εαυτό μου. Την περίοδο του μαστιγώματος την πέρασα».

Τέλος, στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή της, απάντησε: «Γνωριμίες σίγουρα κάνω, γιατί έχω έντονη κοινωνική ζωή. Αλλά με την έννοια που το λέτε εσείς, όχι! Είμαι μόνη μου κατ’ επιλογή και πολύ συνειδητά. Περνάω μια όμορφη περίοδο αυτή τη στιγμή, με καθαρά εσωτερικά συναισθήματα, ιδιαίτερα χαρούμενη και δημιουργική. Απολαμβάνω το να ζω μόνη μου για πρώτη φορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: vipnews
Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης