Άλλοι παγώνουν, εξαιτίας του πολικού κρύου και άλλοι απολαμβάνουν βουτιές στην Καραϊβική. Οι διεθνείς celebrities ανατρέπουν το στερεότυπο των Χριστουγέννων, που τα έχουμε συνηθίσει με χιόνια στο… καμπαναριό και έχουν πάρει σβάρνα τις παραλίες.

Η Σάλμα Χάγιεκ κάνει διακοπές στο Σεν Μπαθ με το σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό και την κόρη τους, Βαλεντίνα. Η Χάγιεκ, φορώντας το μαύρο μπικίνι της έκοψε ανάσες, κάνοντας ηλιοθεραπεία στο γιοτ της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της φαίνεται όμως πως διανύει αυτόν τον καιρό και  η βαθύπλουτη Κολομβιανή ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα, η οποία ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του 38χρονου Αμερικανού ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού Τζο Μανγκανιέλο.

Το ζευγάρι πέρασε τις μέρες των Χριστουγέννων στην ηλιόλουστη Χαβάη, όπου έμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη 42χρονη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης κωμικής τηλεοπτικής σειρά «Modern Family» στην πισίνα του ξενοδοχείου φορώντας διάφορα καυτά μαγιό τα οποία άλλαζε συνεχώς. 

H Ναόμι Κάμπελ και Κέιτ Μος μοιράζουν εγκεφαλικά με μπραζίλιαν στη Βραζιλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο με μια φίλη της κάνει Χριστούγεννα με μαγιό πίνοντας κοκτέιλς σε βραζιλιάνικη παραλία.η τραγουδίστρια Ρίτα Όρα κάνει τρέλες στο σκάφος της, η Ριάνα ποζάρει σαγηνευτικά με μια φίλη της μοντέλο στα Μπαρμπέιντος, ενώ η Μπαρ Ρεφαέλι εύχεται καλές γιορτές με στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά…

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης