Στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός βρέθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι ο Σάκης Ρουβάς όπου και κάνει πρόβες για την πολυσυζητημένη συναυλία που θα δοθεί το Σάββατο 2 Μαΐου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για τα «90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης όπως είπε αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του γι’αυτό και είναι έτοιμος να δώσει όλο του το είναι. Ο Σάκης μάλιστα μοιράστηκε κι ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες με τους followers του στο instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ στη συνέντευξη τύπου που έδωσε την Πέμπτη 23 Απριλίου για το πώς σχολιάζει τις αντιδράσεις όσων ξαφνιάστηκαν με την επιλογή του Μίκη Θεοδωράκη, απάντησε με το αφοπλιστικό του χαμόγελο: «Ο Μίκης Θεοδωράκης με τις δηλώσεις του απένειμε δικαιοσύνη κατά κάποιο τρόπο, όλοι θα κριθούμε από το αποτέλεσμα».

Ο Σάκης Ρουβάς να σημειώσουμε θα ερμηνεύσει πέντε εμβληματικές συνθέσεις στη συναυλία «90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης». Πρόκειται για τα: «Ένα το Χελιδόνι», «Με το λύχνο του άστρου», «Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ», «Της αγάπης αίματα» και «Ανοίγω το στόμα μου» από το λαϊκό ορατόριο «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, έργο που σφράγισε με τη φωνή του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης