Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τις βασιλικές οικογένειες που συνηθίζουν να φωτογραφίζονται με εντυπωσιακές δημιουργίες κατά τις εορταστικές περιόδους, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο πορτρέτο της που ανατρέπει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας αποφάσισε να φωτογραφηθεί με φόντο την εξοχική της κατοικία, στο Solliden Palace στο νησί Öland της Σουηδίας. Ο βασιλιάς Κάρολος XVI και η βασίλισσα Silvia, η οποία βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του ενδιαφέροντος, μαζί με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Carl Philip, την πριγκίπισσα Victoria και την πριγκίπισσα Madeleine και τα πέντε τους εγγόνια φωτογραφήθηκαν μπροστά στο καταπράσινο Solliden Palace.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι τους κάθονται σε ένα λευκό παγκάκι και φορούν κομψά ρούχα σε ανοιχτή γαλάζια απόχρωση, ενώ η εγκυμονούσα πριγκίπισσα Sofia και η πριγκίπισσα Madeleine επέλεξαν ροζ παστέλ φορέματα.

Το συγκεκριμένο καλοκαιρινό πορτρέτο τους αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας στο Instagram και συνοδεύτηκε από τις ευχές της οικογένειας για ένα «καλό καλοκαίρι» σε όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης