Άλλοι μιλούν για την «εκδίκηση» της Βαλαβάνη και άλλοι για «πειραγμένα νούμερα». Η χθεσινή αποχώρηση έφερε την ανατροπή, καθώς προηγουμένως οι διαρροές ήταν πολλές, με τις περισσότερες να αναφέρουν πως από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor επρόκειτο να αποχωρήσει η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ήδη μετά την έναρξη της ψηφοφορίας για τους παίκτες προς αποχώρηση, οι περισσότεροι προεξοφλούσαν πως η Ευρυδίκη θα ήταν εκείνη που έπρεπε να πει αντίο στους συμπαίκτες τηςΠαρ’ όλα αυτά, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως oι τηλεθεατές επέλεξαν προς αποχώρηση την παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτήν τη στιγμή η μεγαλύτερή μου ανησυχία είναι η Ευρυδίκη, επειδή την αφήνω μόνη της, αλλά είμαι σίγουρη ότι, επειδή είναι δυνατή, θα τα καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που έκανα αυτήν την επιλογή, να έρθω στο Survivor. Έχω διδαχθεί πολλά μαθήματα σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο δώρο. Έχω περάσει φανταστικές στιγμές, γέλασα με την καρδιά μου, έμαθα να ξεπερνάω τον εαυτό μου…» είπε μεταξύ άλλων η Λάουρα Νάργες λίγο πριν από την ολοκλήρωση του συμβουλίου του νησιού.

Οι διαρροές και το αποτέλεσμα-έκπληξη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη μετά την έναρξη της ψηφοφορίας για τους παίκτες προς αποχώρηση, οι περισσότεροι προεξοφλούσαν πως η Ευρυδίκη θα ήταν εκείνη που έπρεπε να πει αντίο στους συμπαίκτες της και στον Άγιο Δομίνικο. Άλλοι τόνιζαν πως το «πάρτι τώρα αρχίζει», καθώς η αθλητικογράφος φαίνεται πως δεν έχει πολλούς θαυμαστές, ιδιαίτερα λόγω της παρέας που έκανε με την «κλίκα Χανταμπάκη».

Μάλιστα, ακόμη και το απόγευμα της Τετάρτης, είχαν διαρρεύσει ποσοστά που έδειχναν πως το κοινό είχε επιλέξει να κρατήσει στο παιχνίδι τους Κ. Κοκκινάκη με ποσοστό περίπου 38%, Μπο με παρόμοιο ποσοστό, ενώ Βαλαβάνη και Νάργες «κονταροχτυπιόντουσαν» για την τρίτη θέση, με τη δεύτερη να εμφανίζεται να υπερισχύει με μικρή διαφορά έναντι της πρώτης.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Survivor, στις 21.00, κάτι άλλαξε: τον γύρο του διαδικτύου άρχισε να κάνει η είδηση πως η μεγάλη ανατροπή είχε γίνει και πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν εκείνη που τελικά θα έμενε και όχι η «ξανθιά» της παρέας… Και αυτό ακριβώς έγινε.

Τι μεσολάβησε τις λίγες αυτές ώρες πριν από το παιχνίδι παραμένει άγνωστο, πάντως πολλοί ήταν εκείνοι, ιδίως χρήστες του διαδικτύου, που άφησαν υπαινιγμούς περί «μαγειρέματος» των ποσοστών, καθώς, όπως υποστήριξαν, η Βαλαβάνη ως προσωπικότητα αλλά κυρίως ως παίκτρια είχε να προσφέρει πολύ περισσότερα, ακόμη και όσον αφορά στην τηλεθέαση, έναντι της Νάργες. Έτσι, καταλήγουν, η παραγωγή επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την αθλητικογράφο.


Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως μια τέτοια παραγωγή, με τα τεράστια ποσοστά τηλεθέασης που παρουσιάζει, δεν θα ρίσκαρε τη φερεγγυότητά της προχωρώντας σε μια τέτοια ενέργεια. Το τι ακριβώς συνέβη δεν θα γίνει ποτέ γνωστό, πάντως η ίδια η παραγωγή έσπευσε να εξαπολύσει βέλη σε όλους εκείνους που διοχετεύουν πληροφορίες πριν καν ξεκινήσει το κάθε επεισόδιο, κάνοντας λόγο για αφερεγγυότητα των εν λόγω πηγών.

Οι «μαχητές»… δεν χάρηκαν με την αποχώρηση της Λάουρας

Εκείνοι που σίγουρα δεν χάρηκαν με την αποχώρηση της Λάουρας είναι οι «μαχητές», οι οποίοι θα επιθυμούσαν προφανώς να είχε φύγει η Ευρυδίκη, μιας και έχει αποδείξει πως είναι σαφώς καλύτερη παίκτρια από τη Λάουρα μέσα στην αρένα των αγωνισμάτων.

Έτσι, η αποχώρηση της Βαλαβάνη θα συνέφερε την αντίπαλη ομάδα, αφού θα σήμαινε ότι θα είχαν ένα έξτρα αβαντάζ, καθώς τόσο η Σάρα όσο και η Ελισάβετ έχουν πολλάκις κερδίσει τη Λάουρα, ενώ αντιθέτως έχουν χάσει αρκετές φορές από την Ευρυδίκη.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού με την παραμονή της αθλητικογράφου αναμένεται με ενδιαφέρον. Όπως ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πώς η ίδια θα «επιβιώσει» ανάμεσα σε τέσσερις άνδρες, εκ των οποίων μόνο ο Κ. Κοκκινάκης είναι καλός της φίλος – κατά τα λεγόμενά της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης