Καλεσμένος στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» βρέθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Μακαλιάς, τον οποίο πέρσι βλέπαμε στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, και μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους που φέτος αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή.

«Πολύ μεγάλη εμπειρία, πραγματικά δεν το έχω ζήσει ποτέ, πέρα από το να πάω σε μία συνέντευξη να μιλήσουμε για μία δουλειά. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν διαδικασία. Ένιωθα πολύ ασφαλής βέβαια, γιατί ήμουν με ανθρώπους που ήξερα πολύ καλά και αγάπησα γρήγορα. Γίναμε ομάδα, οπότε είχα την τύχη η πρώτη μου δουλειά σε κάτι ζωντανό να είναι μια ομάδα όπου νιώθω ότι είμαι σπίτι μου. Δεν ένιωσα άγχος τι πρέπει τι δεν πρέπει να πω, και δεν έκανα και καμία γκάφα. Τον Κρατερό ήξερα μόνο από πριν γιατί είχαμε δουλέψει σε μια δουλειά, δεν σημαίνει ότι ήμασταν φίλοι, αλλά δέσαμε γρήγορα. Και με την Κατερίνα και με την Όλγα χρειάστηκαν μια δυο φορές για να νιώσουμε ότι φεύγουμε από τον καναπέ του σπιτιού μας και πάμε στον καναπέ ενός πλατό και κάνουμε ζωντανά αυτό που θα κάναμε και σπίτι μας. Και έτσι πέρασα πολύ ευχάριστα, πολύ αβίαστα» ανέφερε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια κοινή απόφαση να μην είμαι φέτος. Δηλαδή βρίσκουμε έναν κοινό κώδικα να συνεχίσουμε, είχαμε πολλά άλυτα θέματα και δεν συνεχίσαμε» είπε μιλώντας για την αποχώρηση του από το Epsilon.
Μάλιστα δήλωσε πως και στο μέλλον αν υπήρχε μια καλή πρόταση θα συμφωνούσε προκειμένου να μας κρατά και πάλι συντροφιά από μια νέα τηλεοπτική παρέα. Μέχρι στιγμής απολαμβάνει τον ύπνο του Σαββατοκύριακου.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης