Για τις περιοδείες αλλά και τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα.

Τις αγαπάς τις περιοδείες; Σου αρέσει η λογική να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις αγαπάω όταν υπάρχουν οι σωστές προϋποθέσεις. Παράσταση που σου αρέσει, θέατρα που έχουν ενδιαφέρον -και υποδομή, ωραίοι τύποι που συνεργάζεσαι. Και τη χαρά να λειτουργεί η παράσταση στο κοινό. Έχω φοβερές και αντιφατικές εμπειρίες από τις περιοδείες, τρεις τον αριθμό, που έχω κάνει. Θα τις αναφέρω στην αυτοβιογραφία μου – μεταξύ άλλων.

Πόσα κοινά μπορεί να έχεις με τη Ρωξάνη;

Πολλά. Όπως και με όποια ηρωίδα μου δόθηκε και θα μου δοθεί. Μικρότερη αντιδρούσα όταν άκουγα ότι ο ηθοποιός φέρει τον εαυτό του στο ρόλο. Όχι πια. Άλλωστε, το κλισέ που θέλει όλους μας να διαθέτουμε πολλές εκδοχές, με βρίσκει σύμφωνη. Όπως και τα περισσότερα κλισέ, άλλωστε.

Είσαι ή έχεις υπάρξει αθεράπευτα ρομαντική;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι κι έχω υπάρξει, κατ΄ εξαίρεση όμως και συνήθως βραδινές ώρες.

Για εσένα όπως και τη Ρωξάνη είναι πιο σημαντικό να μπορεί ένας άντρας να μπορεί να «παίξει» με το μυαλό σου;

Ω ναι, το ομολογώ. Εγώ και εκατομμύρια άλλες γυναίκες σε αυτό τον πλανήτη, όπως τουλάχιστον διαβάζω συχνά σε συνεντεύξεις. Ωστόσο, η Ρωξάνη ομολογεί κάποια στιγμή ότι πρώτα ερωτεύθηκε τον Κριστιάν για την ομορφιά του, και ύστερα για το πνεύμα του – που τελικά δεν ήταν και δικό του.

Πιστεύεις ότι σήμερα στ’ αλήθεια οι γυναίκες θέλουν να παντρευτούν ή είναι ένα κοινωνικό «πρέπει» που πρέπει να ακολουθήσουν; Εσύ έπεσες ποτέ σε αυτή την παγίδα;

Δεν το ξέρω αυτό. Προσωπικά πάντως, εφόσον με ρωτάς, δεν έπεσα σε αυτήν την παγίδα. Βοηθάει σίγουρα και η εποχή, εννοώ βοηθά πως βρισκόμαστε πια –κι αυτό που θα σας πω είναι διασταυρωμένο στον 21ο αιώνα.

Αλήθεια, πόσες προτάσεις γάμου σου έχουν κάνει;

Αλήθεια, αυτό είναι πολύ προσωπικό. Και κάθε φορά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης