Καλεσμένη στη «Μεσημεριανή Μελέτη» ήταν την Παρασκευή η Χριστίνα Πολίτη η οποία μίλησε για την οικογένειά της και είπε τα πάντα για το Πρωινό ΑΝΤ1.

Όσον αφορά τον άντρα της που είναι νεότερος της δήλωσε πώς: «Ήμουν πάντα νέα στον τρόπο σκέψης. Αν και η σκέψη μου πάντα ήταν πιο ώριμη για την ηλικία μου. Έχω μείνει μεταξύ 28 – 30 στο μυαλό. Δεν μου προκαλεί καμιά ανασφάλεια που ο άνδρας μου είναι νεότερος και ωραίος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χριστίνα Πολίτη μίλησε όμως και για τον ρόλο της στο πρωινό του ΑΝΤ1: «Τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Στην πρόβα είχα ένα ρόλο και στην πρώτη εκπομπή μίλησα δύο δευτερόλεπτα. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό δεν έγινε. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που μίλησα δύο δευτερόλεπτα την πρώτη μέρα. Έμεινα ψύχραιμη γιατί έβλεπα ότι προσπαθούσαν να στήσουν το πρωινό. Εφόσον είδα πού πήγαινε το πράγμα ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου, να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και είπαμε να πηγαίνω δυο φορές της εβδομάδα».

Ωστόσο, η δημοσιογράφος είπε επίσης ότι πίσω από τις κάμερες το κλίμα είναι πολύ θερμό και ότι κάνει πολύ καλή παρέα με όλους και για την εξέλιξη της εκπομπής αλλά και τον ανταγωνισμό δήλωσε : «Και το Πρωινό ΑΝΤ1 δεν πάει τόσο χάλια. Είναι δύσκολη ζώνη. Δεν μπορώ να πω ότι ο Γ. Λιάγκας δεν είναι μοναδικός γιατί λέει ένα θέμα και σου πετάει μια ατάκα και είναι αυτό που λες εσύ από το σπίτι σου. Δεν είναι τυχαίο που κάνει 40αρια. Ο Χρήστος Φερεντίνος όμως έχει άλλη προσωπικότητα. Ο Χρήστος είναι εξαιρετικός παρουσιαστής και ήταν και ένας λόγος που πήγα στην εκπομπή».

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης