Για τη μουσική, τη δισκογραφική της εταιρεία, τον ανταγωνισμό στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τον έρωτα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που βρίσκομαι κάτω από τη δισκογραφική στέγη της Spicy, αφενός γιατί είναι από τις ελάχιστες που σε αυτή την πολύ δύσκολη οικονομική συγκύρια είναι υγιής οικονομικά και αφετέρου γιατί νιώθω όλους μου τους συνεργάτες σαν οικογένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνοντας την αυτοκριτική της, στο κατά πόσο είναι ανταγωνιστική με τις άλλες τραγουδίστριες, λέει χαρακτηριστικά: «Αν ήμουν κάπου ανταγωνιστική, θα ήμουν μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο, αλλά δεν νομίζω πως διακατέχομαι από αυτό το συναίσθημα».

Σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό, «Το κορίτσι του Σρόιτερ», που της αποδόθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα η σχέση τους, η Ελισάβετ Σπανού φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένη: «Με ενόχλησε, όπως θα ενοχλούσε και οποιαδήποτε γυναίκα. Δεν υπήρξα ποτέ ”η κυρία του κυρίου”, ούτε επιθυμώ να τιτλοφορούμαι ως το κορίτσι κάποιου. Είμαι η Ελισάβετ, έχω τη ζωή μου και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ. Οποιοσδήποτε άλλος τίτλος είναι περιττός, εκτός εάν είναι ομορφιάς…».

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης