Για την σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, αλλά και για το αν έχει μιλήσει γι’ αυτό το γεγονός στον τετράχρονο γιο της Αλέξανδρο, μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στο περιοδικό «ΟΚ».

«Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο, ούτε έχω δείξει, τις λίγες φορές που έχουν έρθει σε επαφή, ότι με τον Γιώργο έχουμε σχέση. Αυτό που ξέρει είναι ότι είναι φίλος μου, τον αντιμετωπίζει όπως και τον Παύλο (σ.σ.: Σταματόπουλο) που είναι κουμπάρος μου και νονός του. Το έχω κουβεντιάσει και με παιδοψυχολόγο και μου τόνισε ότι είναι πολύ μικρός για να συζητήσω κάτι τέτοιο μαζί του» εξήγησε η 41χρονη τραγουδίστρια, ενώ όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει η μητέρα της αυτή τη σχέση, απάντησε: «Η μητέρα μου είναι πολύ φιλελεύθερος άνθρωπος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, μίλησε χωρίς περιστροφές για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της και τους λόγους που την έχουν κάνει να την παραβλέψει: «Όταν ένα ζευγάρι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, δεν περιμένεις ότι μπορεί να στεριώσει μια σχέση. Το ευχάριστο είναι ότι η σχέση μας έχει αντέξει και ότι περνάμε πολύ καλά μαζί. Η φωνή της λογικής μού έλεγε ότι αυτή η σχέση δεν θα έχει διάρκεια, αλλά όταν ο άλλος καθημερινά προσπαθεί γι’ αυτήν και στο αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του, δεν μπορείς να το αγνοήσεις».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης