Ο Βradley Cooper και η Irina Shayk φαίνεται πως έχουν ήδη συμφωνήσει για την κηδεμονία της κόρης τους μετά τον χωρισμό τους τον περασμένο μήνα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του  TMZ, ο ηθοποιός και το μοντέλο αποφάσισαν να μοιραστούν την κηδεμονία της κόρης τους και για να γίνει εφικτό θα ζήσουν και οι δυο στην ίδια πόλη, στη Νέα Υόρκη, σε διαφορετικά όμως σπίτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρει ότι συμφώνησαν να έχουν  τη νομική και φυσική κηδεμονία της  Lea De Seine – χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια έγγραφη συμφωνία γι’ αυτό.

Μπορεί το εξαιρετικά ιδιωτικό ζευγάρι να μην έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό, αλλά η Shayk πρόσφατα μίλησε ανοιχτά στο BAZAAR.com για τη σημασία του να μένει αυθεντική μία μητέρα. «Πρέπει να είσαι πολύ αληθινή με τον εαυτό σου για τα παιδιά σου, αλλιώς ζεις σε ένα ψέμα», είπε.

Πάντως μέχρι στιγμής ο φακός καταγράφει πολύ τακτικά την Irina να κάνει βόλτες με την κόρη της στα πάρκα της Νέας Υόρκης και μάλιστα να επιλέγει να την ντύνει ασορτί με την ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτό στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης