Η Βίκυ Βολιώτη αποκάλυψε πώς βλέπει το γάμο, τη δημιουργία δικής της οικογένειας και το ενδεχόμενο ενός παιδιού. Μέσα από μια ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» μιλάει για τα παιδικά της χρόνια και δεχόταν καταπίεση από τους γονείς της.

«Πολλές φορές αισθάνθηκα ότι οι γονείς μου θέλουν να περάσουν ένα δικό τους πρότυπο στη ζωή που κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «ο πατέρας μου δεν ζούσε, τον έχασα πολύ νωρίς όταν ακόμα ήμουν στην εφηβεία. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να με δει στο θέατρο. Όσο ζούσε ακόμα μου είχε πει πως ότι και να έκανα θα με υποστήριζε, αλλά με προέτρεψε να πάρω πτυχίο», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το αν φοβήθηκε με τη μεγάλη απήχηση που είχε το σήριαλ «Λόγω τιμής», αφού η ίδια ήταν σε μικρή ηλικία: «Όταν βγήκα από τη δραματική σχολή, ασχολήθηκα με το θέατρο και το σινεμά. Η τηλεόραση ήρθε αρκετό καιρό αργότερα, σίγουρα δεν τυφλώθηκα δεν με θάμπωσε η επιτυχία. Το να χάσεις την ισορροπία έχει να κάνει κυρίως με τη χρονική περίοδο που σου συμβαίνουν τα πράγματα», είπε.

Η οικογένεια την απασχολεί; «Ο γάμος καθόλου, ποτέ δεν φαντάστηκα τον εαυτό μου νύφη. Ούτε ως παιδί, αλλά ούτε και μεγαλώνοντας. Ένα παιδί δεν είναι όνειρο της ζωής μου, αν είναι να έρθει κάποια στιγμή καλώς να έρθει», εξομολογήθηκε.

Πώς τα βγάζει πέρα όμως, με την οικονομική κρίση; «Οι ηθοποιοί δεν είναι από τις κοινωνικές ομάδες που ζουν πλουσιοπάροχα. Συνήθως ζουν με ελάχιστα. Ειδικά αν δουλεύεις στο θέατρο, πολλές φορές δεν μπορείς καν να ζήσεις. Από την τηλεόραση ζεις πολύ καλύτερα. Οι ηθοποιοί που κερδίζουν καλά χρήματα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η αναφέρθηκε στις φοβίες που έχει: «Παλαιότερα, φοβόμουν τη μοναξιά και τα γηρατειά, έχω καταλάβει πια ότι αυτά είναι μέσα στη ζωή. Πρέπει να μάθουμε ότι δεν είναι ντροπή να ζητάμε βοήθεια»,

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης