Το Aqua Fun Park στο Χαϊδάρι, ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για όλη την οικογένεια, σας υποδέχεται με πισίνες, νεροτσουλήθρες, υδάτινα παιχνίδια, απολαυστικές γεύσεις, αλλά κυρίως με όλες τις εγγυήσεις ασφάλειας που χρειάζεστε και απαιτείτε.

Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας αντίστοιχων υδάτινων πάρκων του εξωτερικού, το Aqua Fun Park δεσμεύεται για καθημερινούς δειγματοληπτικούς ελέγχους στο νερό και μάλιστα ανά 3 ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εβδομαδιαίος έλεγχος πραγματοποιείται από εγκεκριμένα χημικά εργαστήρια. Ταυτόχρονα, οι πισίνες μας είναι εξοπλισμένες με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ανακύκλωσης που εγγυώνται την καθαρότητα του νερού.

Τα παιχνίδια στις πισίνες και τις νεροτσουλήθρες γίνονται ακόμα πιο ασφαλή κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού μας. Τριάντα ναυαγοσώστες βρίσκονται εκεί, δίπλα σας, έτοιμοι να παρέμβουν σε οποιαδήποτε ανάγκη παραστεί. Η βαθιά γνώση τους για τον χώρο και τις δραστηριότητες που παρέχονται, τους καθιστά και ιδανικούς οδηγούς για κάθε πληροφορία που τυχόν χρειαστείτε. Οπότε, μην διστάσετε να τους ρωτήσετε ό,τι θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με το πάρκο και τα παιχνίδια του.

Απολαύστε άφοβα λοιπόν τις αμέτρητες επιλογές διασκέδασης του πιο καλοκαιρινού προορισμού της πόλης:

Νεροτσουλήθρες: 17 διαδρομές για μικρούς και μεγάλους

Κεντρική πισίνα: Η μεγαλύτερη στην Αθήνα συνολικής επιφάνειας 3,5 στρεμμάτων

Παιδική πισίνα: Ο ιδανικός υδάτινος παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους, γεμάτος παιχνίδια νερού και παιδικές νεροτσουλήθρες

Και ακόμα: Cocktail Bar, Kayak Ice cream, Juice Bar, BBQ, Espresso Bar, Εστιατόριο, Snack Bar, Σαλόνι Ομορφιάς και Χαλάρωσης

Aqua Fun Park

12o χλμ. οδού Αθηνών-Κορίνθου, Γέφυρα Σχιστού, 12462 Χαϊδάρι – Αφαία

Στάση λεωφορείου: 2η Αφαίας (γραμμές: 845, 866, 876, Γ16)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης