«Οι χειροποίητες δημιουργίες μου χαρακτηρίζονταν πάντα από την εκτίμηση που είχα στην παράδοση και την ποιότητα», αναφέρει ο John Varvatos. «Η Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα η σύγκριση του παλιού στοιχείου με το νέο: η όψη του Central Park και του Guggenheim, το κτίριο της Chrysler και το Άγαλμα της Ελευθερίας ήταν η απόλυτης πηγής έμπνευσης και δημιουργίας», προσθέτει.

Το fashion show του John Varvatos πρόκειται να ξεκινήσει με ένα βίντεο το οποίο περιγράφει το ταξίδι ενός άντρα σε αυτή τη μαγική πόλη, ο οποίος εξερευνά το εντυπωσιακό παρελθόν του με μία παράλληλη ματιά στο παρόν και το μέλλον. Η συλλογή εκφράζει το σύνδεσμο μεταξύ του κλασικού και του αισιόδοξου με μία σύγχρονη και μοντέρνα αντίληψη, συνδυαζόμενα σε ένα σταθερό και ακριβές μήνυμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σιλουέτα!

Το look, πλέον, έχει ταυτότητα και είναι casual, κομψό και άνετο, ενώ τα single pieces δένουν απόλυτα με όλα τα outfits, έχοντας σαν αποτέλεσμα μία στυλιστική τελειότητα.

Jackets και καθημερινά ρούχα. «Επιτηδευμένα», αλλά «χαλαρά»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Jackets με προσεγμένα κοψίματα και παλτό με δερμάτινες λεπτομέρειες δημιουργούν μια απαλή, δυναμική γραμμή. Τα κοντά παλτό έχουν την αίσθηση πλεκτού, ενώ στην πραγματικότητα είναι άψογα ραμμένα. Σακάκια, τόσο single όσο και double breasted, δένουν ασύμμετρα, δίνοντας μοναδικό sophisticated αποτέλεσμα. Ασήμαντες λεπτομέρειες αλλάζουν την όψη της γκαρνταρόμπας: ένα φερμουάρ κατά μήκος του μανικιού στο παλτό, χαλκάδες για μανικετόκουμπα, μία δερμάτινη multi wrap ζώνη συνθέτουν την τέλεια όψη ενός άνδρα.

Πλεκτά Ρούχα. Χονδρά, αλλά ελαφριά

Τα πλεκτά ρούχα είναι το κύριο στοιχείο μίας φυσικής εμφάνισης, αφού, μετατρέπουν εύκολα ένα look από καθημερινό σε επίσημο: cold-dyed μάλλινα ρούχα, κασμιρένια πουλόβερ, κοντά πλεκτά παλτό σε συνδυασμό με chunky yams, συνθέτουν μοναδικά κομμάτια.

Παντελόνια. Χαλαρά κι ευκολοφόρετα
 
Τα παντελόνια έχουν νέα γραμμή: το ευδιάκριτο γόνατο και η διακριτική θηλιά επιτρέπουν σε κάποιον να παίξει με το στυλ και να βάλει το παντελόνι είτε μέσα είτε έξω από μπότες.

Δερμάτινα. Απλά υπέροχα
 
Τα μακριά ή «ψαλιδισμένα» χρησιμοποιούνται για κοντά παλτό ενώ τα γιλέκα συνδυάζονται με σακάκια. Οι βακέτες blusons με τη λεπτομέρεια από δέρμα πόνι δίνουν ακριβή μιλιταριστική γοητεία.

Πουκάμισα. Μακριά και κομψά

Σχεδιασμένα για να φοριούνται έξω από τα παντελόνια, ακόμα και από σακάκια ή γιλέκα, τα πουκάμισα είναι πιο μακριά στη μπροστινή όψη, με μία αντίστροφη λεπτομέρεια κοψίματος η οποία δημιουργεί μοναδικό στυλ.

Υφάσματα. Μοναδικά και καινοτόμα

Όπως πάντα το όραμα του John Vardatos, είναι σημαντικό. Έτσι, τα υφάσματα δένουν μεταξύ τους, προσθέτοντας ένταση και στυλ στο look: συνδυασμοί μάλλινου και alpaca, brushed βελούδου και burnished μάλλινων υφασμάτων.

Χρώματα. Στυλ για την πόλη

Οργανικά χρώματα από βρώμη, γκρι και σοκολατί, λαδί. Η πυκνότητα του μαύρου απαλύνει με τον συνδυασμό με φυσικά χρώματα.

Αξεσουάρ
Τα δερμάτινα μανίκια τα οποία μπορούν να φορεθούν πάνω από σακάκια ή παλτό, προσθέτουν μία δυναμική λεπτομέρεια. Fingerless γάντια. Παπούτσια και μπότες με στερεό look και χοντρό τακούνι. Μάλλινα και υφασμάτινα καπέλα με λεπτομέρεια από μεταλλικό στοιχείο.Βακέτα ή κοτλέ βελούδινα duffels με ασημένια αλυσίδα από στερλίνες.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης