Δεκάδες λαμπερές διασημότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και της τηλεόρασης έχουν φιλοξενηθεί στα… κρατητήρια αστυνομικών τμημάτων της Αμερικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλειοψηφία των διασημοτήτων που έπεσαν στα «χέρια» των αρχών, συνελήφθησαν για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και  απαγορευμένων ουσιώνΗ πλειοψηφία αυτών φαίνεται πως έπεσαν στα «χέρια» των αρχών λόγω καταχρήσεων που αφορούν συνήθως σε κατανάλωση απαγορευμένων ουσιών και αλκοόλ, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις αστέρων που έχουν δει τα ονόματά τους να πρωταγωνιστούν σε σκάνδαλα ενδοοικογενειακής βίας και ένοπλης επίθεσης.

Το zougla.gr έψαξε και βρήκε τις πιο διάσημες προσωπικότητες του Χόλιγουντ και της αμερικανικής μουσικής σκηνής που έχουν σταθεί μπροστά από τον φακό και τα φλας της… αστυνομίας και παρουσιάζει τις «αναμνηστικές» φωτογραφίες της σύλληψής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Robert Downey Jr., γνωστός στο σινεφίλ κοινό και ως Iron Man έχει συλληφθεί αρκετές φορές το διάστημα 1996 με 2001 για κατηγορίες που σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Τον Απρίλιο του 2006 καταδικάστηκε σε τριετή επιτήρηση από τις αρχές και εισήχθη -χωρίς επιτυχία- σε κλινική απεξάρτησης. Από το 2001 και μετά αποφάσισε να αλλάξει σελίδα και να επικεντρωθεί στην καριέρα του.

Ο Τεξανός ηθοποιός Matthew McConaughey συνελήφθη το 1999 στο Ώστιν επειδή… χόρευε γυμνός και έπαιζε δυνατά ντραμς με αποτέλεσμα να τον καταγγείλουν οι γείτονές του. Πλήρωσε πρόστιμο ύψους 50 δολαρίων.

Ο διάσημος Mel Gibson συνελήφθη το 2006 στο Μαλιμπού επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.


Στις 27 Ιουνίου 1995 ο Βρετανός Χιου Γκραντ συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο Λος Άντζελες, μέσα στη λευκή BMW του, να δέχεται τις «υπηρεσίες» μιας 23χρονης ιερόδουλης.

Ο ηθοποιός Charlie Sheen συνελήφθη το 2009 λόγω του σκανδάλου ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο εμπλεκόταν.

O ηθοποιός Keifer Sutherland έπεσε στα χέρια των αρχών στις 25 Σεπτεμβρίου του 2007 όταν αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Η οσκαρική ηθοποιός Reese Witherspoon συνελήφθη μαζί με τον σύζυγό της Τζιμ Τοθ τον Απρίλιο του 2013 στην Τζόρτζια για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής pop Justin Bieber συνελήφθη τον Αύγουστο του 2014 στο Μαϊάμι ενώ οδήγουσε με υπερβολική ταχύτητα μια κίτρινη Lamborghini. Οδηγήθηκε στο κρατητήριο με τις κατηγορίες της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και αντίστασης κατά της αρχής, ενώ όπως διαπιστώθηκε κατά την αστυνομική έρευνα, δεν έφερε άδεια οδήγησης.

Ο γνωστός ράπερ και νυν σύζυγος της Beyonce, Jay-Z, είχε συλληφθεί το 1999 επειδή είχε μαχαιρώσει έναν μουσικό παραγωγό σε νυχτερινό μαγαζί της Νέας Υόρκης. Στη δίκη του το 2001 δήλωσε ένοχος και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια επιτήρησης από δικαστικό επιμελητή.

Στο γραφείο του σερίφη της Οκλαχόμα οδηγήθηκε το 2004 ο πρωταγωνιστής της κλασικής σειράς ταινιών «Μόνος στο Σπίτι» Macaulay Culkin, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα μαριχουάνας, υπνωτικών χαπιών και Xanax. Ο ηθοποιός φυλακίστηκε για μικρό διάστημα και στη συνέχεια απελευθερώθηκε με εγγύηση.

Όσο υπάρχει η Lindsay Lohan, η αστυνομία δεν βαριέται… Η ηθοποιός με την προβληματική προσωπικότητα συνελήφθη τα ξημερώματα της 19ης Σεπτεμβρίου του 2012 επειδή χτύπησε έναν πεζό με το αυτοκίνητό της στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η Lohan έχει συλληφθεί πολλάκις και το ποινικό της μητρώο καταγράφει αρκετά πλημμελήματα, ανάμεσα στα οποία η κλοπή, η παραβίαση της επιτήρησης από δικαστικό επιμελητή, η κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ κ.α.

Ο ράπερ Marshal Mathers, γνωστός ως Eminem, συνελήφθη δύο φορές τον Ιούνιο του 2000 για κατοχή όπλου και επίθεση. Την πρώτη φορά, θύμα της επίθεσης αποτέλεσε η τέως σύζυγός του και μητέρα της κόρης του, Kim Scott.

Ο τραγουδιστής Bruno Mars συνελήφθη στις 19 Σεπτεμβρίου 2010 στο Λας Βέγκας για κατοχή παράνομων ουσιών.

Ο ηθοποιός Νικ Νόλτε συνελήφθη από αστυνομικούς στις 11 Σεπτεμβρίου του 2002 στην Καλιφόρνια καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και απαγορευμένων ουσιών.

Η γνωστή ηθοποιός Jane Fonda, είχε συλληφθεί το 1970 στο αεροδρόμιο του Κλήβελαντ επειδή στην κατοχή της βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Ο τραγουδιστής James Brown συνελήφθη στις 28 Ιανουαρίου του 2004 στο Άικεν της νότιας Καρολίνα για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.


Επιμέλεια
: Χρήστος Καράμπελας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης