Στη μυθοπλασία θα επενδύσει γι’ ακόμα μία χρονιά ο ΑΝΤ1! Το κανάλι του Αμαρουσίου τη χρόνια που πέρασε είδε σημαντική αύξηση στους πίνακες τηλεθέασης και φυσικά δεν σκοπεύει να χαλάσει τη συνταγή αλλά να τη βελτιώσει. Γι’ αυτό και από τον Σεπτέμβριο έρχονται νέα σειρές να προστεθούν στο πρόγραμμα του σταθμού.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά της prime time ζώνης, θα είναι και η νέα καθημερινή κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Στράτος Μαρκίδης, ενώ το σενάριο, που αφηγείται την ιστορία τριών εντελώς διαφορετικών ανθρώπων που κερδίζουν ένα μυθικό ποσό στο λαχείο, υπογράφουν οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη, Μάκης Πιτταράς και Αντώνης Ανδρής.

Η νέα κωμική σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες και για πρώτη φορά βλέπουμε μαζί τα πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους του σεναρίου – ανάμεσα τους και επισήμως βρίσκονται η Μπέσσυ Μάλφα μαζί με την κόρη της, Νίκη Σκιαδαρέση, η Κατερίνα Στικούδη, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Άννα Μενενάκου, ο Γιάννης Ποιμενίδης, η Φωτεινή Τσακίρη και ο Χάρης Τζωρτζάκης. Ακόμα και αν δεν τον βλέπουμε στη φωτογράφιση βέβαια, είναι γνωστό πως στη σειρά συμμετέχει και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης