Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στο πλευρό της ο σύντροφός της στο θέατρο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 01:15
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στο πλευρό της ο σύντροφός της στο θέατρο

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εδώ και λίγο καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του σκηνοθέτη, Σωτήρη Χατζάκη, ο οποίος φέτος σκηνοθετεί την παράσταση Χάρολντ και Μοντ, στο θέατρο Ακάδημος στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός!

Ο σκηνοθέτης, που φέτος τον βλέπουμε να παίζει στη σειρά εποχής του Οpen «Το κόκκινο ποτάμι» βρέθηκε στο θέατρο και πόζαρε μαζί με την αγαπημένη του στον φωτογραφικό φακό του govastileto.gr, ενώ και οι δυο έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν «μπερδεύουν» τη συνεργασία τους με την προσωπική τους ζωή!

Η Αλεξάνδρα είχε δηλώσει για την σχέση της πριν λίγους μήνες στην Real News: «ΟΚ, είμαι σε μία καινούργια σχέση που με γεμίζει χαρά και ευτυχία. Ξέρεις καλά πως το ζητούμενό μου είναι να απασχολώ τον Τύπο με τη δουλειά μου και όχι με την προσωπική μου ζωή, αλλά τι να κάνω που πέφτει φως σε αυτή… Δεν ανήκω σε αυτούς που παίζουν κρυφτό. Δεν μπορώ να κλειστώ, ας πούμε, σε ένα σπίτι και να μην απολαύσω μια μουσική παράσταση, όπως αυτή που παρακολούθησα με τον Σωτήρη (σ.σ. Χατζάκη) για να χαρούμε την Αλέκα Κανελλίδου με τον Γιώργο Χατζηνάσιο ή μια δουλειά φίλων. Δεν μου άρεσε ποτέ το κρυφτό».

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 01:16