Στην καλή άμυνα απέδωσε το τελικό +15 του Ολυμπιακού επί της Τσεντεβίτα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Αναλυτικά: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, αλλά δεχτήκαμε μερικά εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε πιο δυνατά σε όλες τις φάσεις και με ένα μεγάλο σερί καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταία στιγμή είχαμε το πρόβλημα του Νίκολα Μιλουτίνοφ και για αυτό χρειάστηκε να παίξω στη θέση ‘5’. Εμένα μου το ζήτησε ο προπονητής μου. Είμαι διατεθειμένος να παίξω όπου μου πει ο προπονητής, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη.

Σκεφτόμαστε ήδη το ματς της Δευτέρας. Πιστεύω ότι το ματς του Κυπέλλου ήταν ένα κακό ματς που έχουμε ξεχάσει. Πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ, να παίξουμε πολύ καλά και συγκεντρωμένα για σαράντα λεπτά, γιατί χρωστάμε μια καλή εμφάνιση στον εαυτό μας. Το Κύπελλο το χάσαμε με απογοητευτικό τρόπο.

Σίγουρα, ο κόσμος μας έδωσε ώθηση για να είμαστε σε υψηλή ενέργεια και τον ευχαριστούμε. Τον θέλουμε πάντα κοντά μας και στις χαρές και στις λύπες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης