Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες που λέει και το τραγούδι… Αυτό το βιώνει στο πετσί του, όπως φαίνεται, ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος, μιλώντας στο CBS, αποκάλυψε ότι το βασιλικό του αίμα τον δυσκολεύει να βρει γυναίκα που θα του δώσει αληθινή αγάπη.

Ο μικρότερος γιος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana εξομολογήθηκε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι η βασιλική του καταγωγή συνήθως αποδεικνύεται αποτρεπτική για τις γυναίκες και αποτελεί εμπόδιο στις ελπίδες του να ανακαλύψει την πραγματική αγάπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το να είσαι πρίγκιπας δεν σημαίνει ότι ζεις μια παραμυθένια ζωή, όπως πιστεύει ο κόσμος, είπε ο πρίγκιπας Harry.

Οι γυναίκες σκέφτονται «Θεέ μου, είναι πρίγκιπας» ανέφερε ο Harry. «Κοιτάξτε με: είμαι 27 ετών και δεν ψάχνω τόσο για κάποια που θα εκπληρώσει αυτό τον ρόλο, αλλά μάλλον να βρω κάποια που θα είναι πραγματικά πρόθυμη να το κάνει».


Η 5ετής σχέση του Harry με την Chelsy Davy έληξε το 2009

Ο Harry παραχώρησε τη συνέντευξη κατά τη δεκαήμερη περιοδεία του στην Καραϊβική και τη Βραζιλία, την οποία πραγματοποιεί στο πλαίσιο της αδαμάντινης επετείου της βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αστειευτεί για το πώς θα βοηθήσει τη γιαγιά του να γιορτάσει τη συμπλήρωση 60 χρόνων από τότε που φόρεσε το βασιλικό στέμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν επιστρέψω», είπε, «είμαι σίγουρος ότι θα μου έρθουν πολλές ιδέες»

«Εμείς τα εγγόνια της μπορεί να διοργανώσουμε ένα δείπνο προς τιμήν της και στη συνέχεια να την πάρουμε για μια βόλτα στην πόλη».

Ο Harry αποκάλυψε επίσης πως αυτός και ο αδελφός του, William, εύχονται κάποιες φορές να ήταν «κοινοί θνητοί», αν και αντιλαμβάνονται την ευθύνη που συνεπάγεται η θέση τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης