Από την άκρως πετυχημένη σειρά που άφησε εποχή, το «Sex and the City» κατά καιρούς έχουν κάνει guest εμφανίσεις πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους ο Jon Bon Jovi, ο Matthew Mcconaughey και η Geri Halliwell.

Η συμμετοχή όμως που δύσκολα θα ξεχαστεί είναι αυτή του 42χρονου σήμερα supermodel Heidi Klum, η οποία όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω δείχνει σχεδόν αγνώριστη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Klum συμμετείχε στην τέταρτη σεζόν της σειράς και στο επεισόδιο με τίτλο «The Real Me», παίρνοντας μέρος σε ένα φαντασμαγορικό σόου μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό. Το μοντέλο εμφανίστηκε φορώντας το Dolce & Gabbana φόρεμα που η Sarah Jessica Parker ως Κάρι Μπράντσο, νόμιζε ότι θα φορέσει στο ντεφιλέ, ώσπου ανακάλυψε ότι αυτή θα περπατούσε στην πασαρέλα φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ μεσάτο σακάκι και τα εσώρουχά της. «Είσαι η Heidi Klum» αναφώνησε όταν την είδε η Κάρι Μπράντσο.

Αυτή τη συμμετοχή της στη σειρά φαίνεται πως το διάσημο μοντέλο τη θυμάται ακόμα, παρότι έχουν περάσει πολλά χρόνια. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που θα λάμβανα μέρος σε αυτήν την τηλεοπτική σειρά φαινόμενο. Αυτές οι τέσσερις κοπέλες ήταν οι ρυθμιστές των τάσεων της μόδας της εποχής», δήλωσε η Klum.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης