Είναι γνωστό πλέον ότι το πιο πολυσυζητημένο celebrity ζευγάρι των τελευταίων μηνών είναι και πάλι μαζί.Αναφερόμαστε φυσικά στον Robert Pattinson και την Kristen Stewart οι οποίοι είχαν σοκάρει το κοινό με τον ξαφνικό χωρισμό τους λίγους μήνες πριν, λόγω της απιστίας της 22χρονης star.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους πλέον είχε τελειώσει, ο Pattinson αιφνιδίασε τους πάντες και αποφάσισε να κάνει ακόμα μία προσπάθεια με την άτακτη αγαπημένη του. Και μπορεί το σκεπτικό του Rob να μην το μάθουμε ποτέ, ωστόσο νέα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, βγάζουν την Kristen… αθώα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Kristen διαβεβαίωσε τον Robert ότι δεν έκανε ποτέ sex με τον Rupert Sanders. Mπορεί να ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και η έλξη να ήταν εμφανής αλλά ποτέ δεν προχώρησαν τόσο πολύ. Αρχικά ο Rob δεν την πίστεψε, αλλά έπειτα από την τόσο μεγάλη επιμονή της και τα αμέτρητα τηλεφωνήματα και mail αποφάσισε να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία», υποστηρίζει άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

«Ζουν και πάλι μαζί και προετοιμάζονται για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Breaking Dawn στην οποία όπως όλα δείχνουν θα εμφανιστούν ως ζευγάρι. Αφού περάσει και αυτό σκοπεύουν να κοιτάξουν πιο σοβαρά τι θα γίνει στο μέλλον μεταξύ τους».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Kristen παλεύει με νύχια και με δόντια να ξανακερδίσει την αγάπη του κοινού.Και είναι τουλάχιστον αδύνατο να μην κοιμήθηκε με τον Sanders. Ίσως ο Pattinson να θέλησε εκτός από μία δεύτερη ευκαιρία, να τη βοηθήσει να φτιάξει και πάλι το image του καλού κοριτσιού. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι του απατημένου star δεν θέλουν να βλέπουν την Kristen ούτε ζωγραφιστή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης