Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «TV KOYS KOUS» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, έχουν στείλει επιστολή από δικηγόρο, στην οποία ζητούν να μην φαίνεται ο γιος τους σε φωτογραφίες ούτε με pixel.

Παρά το ότι το κοινό σε ακολουθεί πιστά, οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι ασχολούνται μαζί σου, εσύ επιμένεις να κρατάς πράγματα από τη ζωή σου μακριά από τη δημοσιότητα, όπως τη βάφτιση του παιδιού σου. Πώς το καταφέρνεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι πάντα αυτή που θέλω. Προσπαθώ ωστόσο πολύ, δεν εξαρτάται πάντα από σένα η εικόνα που θα βγει, εξαρτάται και από τους ανθρώπους του Τύπου. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις ισορροπίες και αυτό που λένε «όποιος θέλει να κρυφτεί, κρύβεται» δεν ισχύει πάντα. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν είναι εύκολο να κρυφτούν. Μπορεί μέσα από κάποιο story άγνωστου ανθρώπου, με μία φωτογραφία που θα σε βγάλει ο κάθε άγνωστος και θα τη δώσει σε περιοδικό, να φαίνεσαι να τρως με το παιδί σου. Είναι τόσο εύκολο πια να διοχετευτούν πληροφορίες για σένα, που είναι τρομερό.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης