Όσο πλησιάζει ο πολυαναμενόμενος γάμος της Angelina Jolie με τον Brad Pitt, τόσο η κατάσταση γίνεται όλο και πιο ανησυχητική. Οι φήμες για ανορεξία της Jolie φουντώνουν ολοένα και περισσότερο. Το άγχος για τις προετοιμασίες του γάμου, η καθημερινή ενασχόληση με τα έξι παιδιά της και τα συνεχιζόμενα ανθρωπιστικά ταξίδια την έχουν σχεδόν εξαντλήσει. Αν προσθέσουμε σε όλα τα παραπάνω και τις προετοιμασίες για το φιλμ Maleficent, που βασίζεται στο παραμύθι «Η ωραία κοιμωμένη», τότε θα λέγαμε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Άτομα από το στενό της περιβάλλον υποστηρίζουν ότι η ίδια επιθυμεί να είναι αδύνατη για τον ρόλο της τελευταίας της ταινίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι φαίνεται σαν σκελετός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμερικανικό περιοδικό, που επικαλείται πηγές από το κοντινό της περιβάλλον, υποστηρίζει ότι, από τον περασμένο Δεκέμβριο που ο Brad χάρισε στην Angelina το δακτυλίδι αρραβώνων, της έχει πέσει από το δάκτυλο ήδη τέσσερις φορές. Από τότε έχει χάσει ήδη 2 κιλά, ενώ η τροφή της αποτελείται αποκλειστικά από βιολογικά λαχανικά και ξηρούς καρπούς.

Αλλά δεν τελειώνουν εδώ οι αποκαλύψεις. Φαίνεται ότι τα γεύματά της δεν ξεπερνούν τις 1.000 θερμίδες την ημέρα. Το χειρότερο όμως είναι ότι αρχίζουν και της πέφτουν και τα μαλλιά. Ο ίδιος ο Brad δήλωσε σε καλούς του φίλους ότι έχει σταματήσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, για να περάσει ο ίδιος περισσότερο χρόνο με τα παιδιά αλλά και να βοηθήσει στις προετοιμασίες του γάμου, γιατί η Angelina φαίνεται πάντα κουρασμένη.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης