Ο Θανάσης Βασιλάκος είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής. Το 2012 κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι το «Αγανάκτησα- Απαγορεύεται».

Ο Θεσσαλονικιός Θανάσης έδωσε τις ευχές τους για το νέο έτος: «Παιδιά να έχουμε μια χρονιά με υγεία, δημιουργία, ηρεμία, ο κόσμος να έχει τις δουλειές του και να χαμογελάμε! Χωρίς χαμόγελο και αισιοδοξία δεν πάμε πουθενά. Και να διασκεδάζουμε με προσιτές τιμές πάντα για να ξεσκάμε και να παίρνουμε κουράγιο. Και εσείς στο www.zougla.gr να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε καθημερινά με αξιοπιστία όπως κάνετε από την πρώτη μέρα και με αποκαλύψεις που είναι και το μεγάλο σας ατού με τον Μάκη τον Τριανταφυλλόπουλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θανάσης Βασιλάκος μας μίλησε λίγο και για την κρίση και το τραγούδι λέγοντας ότι «η εποχή είναι δύσκολη για όλους. Και η κρίση χτύπησε όλους μας. Και είναι αλήθεια ότι όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε. Εμείς στο “Frangelico” με όλα τα παιδιά, με τον Χρήστο τον Μενιδιάτη, τον Γιώργο τον Γιαννιά και την Ελεάνα και με τις προσιτές τιμές που επιμένουν οι ιδιοκτήτες και όχι μόνο πρόσφατα, θέλουμε να συμβάλουμε στο να ξεχαστεί λίγο ο κόσμος από την σωρεία των προβλημάτων και να πάρει δύναμη και κουράγιο».

Αναφορικά με τον τίτλο του καινούριου του τραγουδιού, δήλωσε: «Είναι ένα τραγούδι σε μουσική του Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους του Νίκου Βαξαβανέλη. Εμπνευστήκαμε από μια ερωτική ιστορία και σε συνδυασμό και με την επικαιρότητα και την γενικότερη αγανάκτηση που επικρατεί για όλα αυτά τα άδικα μέτρα. Και είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με την γενικότερη συμπεριφορά που μας οδηγεί στην αγανάκτηση όταν γίνονται άδικα πράγματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής».

Πώς βλέπει, όμως το μέλλον ο Θανάσης; «Δεν πρέπει να χάνουμε την αισιοδοξία μας. Μου λείπει η Θεσσαλονίκη, αλλά και η Αθήνα είναι μέσα στην καρδιά μου αφού ο κόσμος με έχει αγαπήσει . Χαίρομαι που ήδη έχω συνεργαστεί πέρα από τα παιδιά τώρα στο “Frangelico” με μεγάλα ονόματα όπως Καρράς, Παπαρίζου, Στάμος, Στανίση και άλλοι πολλοί. Πρέπει να αγαπάς το τραγούδι πραγματικά για να σε αγαπήσει ο κόσμος σε διάρκεια και φυσικά να τον σέβεσαι πάντα. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και δύναμη για το 2012 και νέες δημοσιογραφικές επιτυχίες στο αγαπημένο μας zougla.gr», είπε ο τραγουδιστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης