Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, 8 Λέξεις, ο Οδυσσέας αποφασίζει να πάει στην Κασσιόπη και να ερευνήσει τον περίγυρο της Βασιλικής, ελπίζοντας να βρει ίχνη που θα τον οδηγήσουν στην αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του πατέρα του.

Η Ηλιάνα σοκάρεται από τον γάμο-αστραπή του Δημήτρη, ενώ ο Άκης ανακαλύπτει κάτι πολύ περίεργο σχετικά με το παρελθόν της Ευγενίας. Η Νίκη δέχεται να συνεργαστεί με τον Φοίβο, αλλά βάζει τους όρους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρωξάνη συνεχίζει να ακροβατεί ανάμεσα σε Μιχαήλ και Αλέκο, μη μπορώντας να ξεδιαλύνει τα αισθήματα της. Και η Εύα όμως, παρόλο που αναγνωρίζει την προσπάθεια του Σίμου, διατηρεί τον Νικηφόρο στη ζωή της, απολαμβάνοντας την φιλία του, ενώ ο Σίμος ενδίδει για μια ακόμη φορά στο πάθος του για τον τζόγο.

Η Ναυσικά αφήνει υπονοούμενα στον Άκη πως γνώριζε για την πατέντα και πως η αρχική ιδέα μπορεί και να ήταν τελικά του Νικηφόρου…

Ο Δημήτρης ενημερώνει τον Άκη για τον γάμο του με την Ευγενία και ο Άκης πραγματοποιεί την απειλή του, προχωράει στην αλλαγή της διαθήκης με σκοπό να τον αποκληρώσει. Ο Αλέκος ρωτάει στα ίσα τον Μιχαήλ αν εξακολουθεί να πολιορκεί ερωτικά την Ρωξάνη, αλλά εκείνος το αρνείται. Ο Οδυσσέας εκμυστηρεύεται στον Νικηφόρο όλη την αλήθεια για τη σχέση του με την Ηλιάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οι δύο τους μαζί με τον Σπύρο πάνε στην Κασσιόπη για να ερευνήσουν το συγγενικό περιβάλλον της Βασιλικής, αλλά αυτό που θα αντιμετωπίσουν εκεί θα τους προβληματίσει ακόμα περισσότερο. Ο Σίμος παίρνει κρυφά τα λεφτά που έδωσε στην Εύα και τα χάνει όλα σε μια παρτίδα πόκερ.

Η Ηλιάνα επιστρέφει στην Ελλάδα και ο Μιχαήλ περνάει αμέσως στην αντεπίθεση… Μια πλημμύρα στο πατρικό της Ναυσικάς, θα φέρει στην επιφάνεια ένα μακάβριο μυστικό… που έρχεται θαμμένο από το σαγράδο…

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης